Ostatni n00bek jakiego ja spotkalem to byl elite na 42.Bylem w Venore i stalem pod dp(wrucilem z Deserta) i uzywalem sobie healing ring.To w koncu slysze oczekiwany napis:"I SELL BP OF SD MSG ME VENORE" no to szybko msg i juz mam bp sd.Wielce uhahany ide i podchodzi do mnei ww elite, wyskakuje do mnie z tekstem "plx" i taki spam ja mu na odpowiedz daje "?" w koncu sie wkurzylem i powiedzialem "what the fuck you want?".W koncu inna odpowiedz "sell me bp sd".No dobra to omine.W koncu pytam sie ile a ten mi wyjechal 8k,ja zdziwony mysle jaja sobie robi az zobaczylem napis trade daje sd i odiwo widnieje tam 8k.Dalem accept i co widze 8k w kieszeni ten polecial zajarany.Na prv sie spytalem po co mu to a ten mi wyjechal z tekstem ze na hunt to ja nic niech ma.Po jakims czasie sie mnie pyta na prv jak sie uzywa SD bo on nie moze.To ja mu wytlumaczylem to on mi wytlumaczyle ze ten char jest jego kumpla i mial mu kupic jakies runy leczicze tylko nie pamietal nazwy.Innym raze kumpel gral u siebie w szkole i expil na swampach kolo veno.Podszedl do niego jakis polak i wyskakuje do niego z tekstem:"dawaj kase i eq" a kumpel dal mu kase i tak do niego z tekstem:"Ejjj.. a moge zostawic sobie studded legs i studdet armor?" to on wziol to i poszedl(kumpel mial p-seta

).