Zobacz pojedynczy post
stary 27-07-2004, 21:32   #74
Krodarr
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 06 2004

Domyślny

ja sie spotkalem dwa razy z n00bami
pierwszy to na rook'u: ide sobie poexpic na bugach pod sklepem Al'Dee patrze a tam gosciu stoi sobie 1 lvl mowie mu zeby nie blokowal respa bo inni tez chca skorzystac z tej jaskini a on mi na to ze tu demon sie respawnuje i ze on go juz dzisiaj zabil i ze ma mpa golden legs golden helmet i stonecutter'a to ja mu mowie ze takich rzeczy nie mozna zdobyc na rooku a onb mowi ze zna miejsce ale nie moze powiedziec i wyszedlem z tej jaskini wracam po 1 godzinie patrze sie a on nadal tam stoi! to ja nacisnalem ctrl+r i napisalem raport ale mi nie odpisali ale naszczescie na nastepny dzien go nie bylo i moglem dsobie spokojnie poexpic )
a drugi przypadek to jak stoje sobie pod depo moim 13 lvl sorcem (mialem duuuze lagi wiec na potworki wolalem nie isc) no i sobie stoje a tu mnie 2 baby (obie 8 lvl druid )pchaja jak najdalej od depo to ja podchodze i probuje do dpeo wejsc ale jedna baa tak chodzila ze nie moglem a nie chcialem ich zaatakowac zeby czaszki nie miec ale druga bab zaczela mnie z lmm'ow ( )nawalac mowie zeby przestala (nie chcialo mi sie marnowac hmm;ow) a ona dalej mnie nawala to ja ha wreszcie zaatakowalem z hmm'ow ale udalo sie jej uciec do kanalow a mnie sie nie hccialo biegac a jej koleznka jak zobaczyla ze tamta ma red hp to tez uciekla
tak wiec pk'owanie dwoch 8 lvl druidow im nie wyszlo
Krodarr jest offline