Zobacz pojedynczy post
stary 27-07-2004, 21:43   #1
Royal Dee
Użytkownik forum

Data dołączenia: 27 07 2004

Domyślny PACCowie Kozaki i high levele!

Czy nie uważacie że ci PACCowie na nowych światach troche podrosną i przeszkadzają tym co nowo weszli? No więc przykład:
Gram na Inferni nowym świecie z popieraną walką PvP. Skillujemy sobie z kumplem 16 lvle palladyni biedne skille i mamy zycie na żółtym. Nagle przychodzi Sorc na 11 lvlu i pyta się czy damy mu jeść, no to ja daje mu 5 meatow. A on dalej siedzi i w pewnym momencie wali GFB, potem drugie, trzecie kumpel padł ja sie UHnełem i zwiałem. Spotykamy się w mieście zabieramy łuki daje mu kilka UHów i idziemy do jego domku przed którym siedzi... Jego brat na 33 lvlu! Zabił nas to chociaż dałby sobie spokój. A tu godz potem z kumplem na GHOST LANDZIE odrabiamy straty on mama mnie woła żebym kończył no to ja wychodze z jaskini a tu 3 gości- ci dwaj i jeszcze jeden ich kumpel i byłem zmuszony się wylogować w jaskini! Nie wiem co zrobił kumpel bo telefonu już potem u niego nikt nie odbierał ale ostrzegłem go przed nimi.

I TO NIE JEDYNY PRZEPADEK!!! Takich jest wielu! Świat jest dostępny dla Free jakies 3 i pół tygodnia ja gram nie wiecej niż półtorej tygodnia, a on gra jakieś 4! Wiedziałem że to świat z popieraną walką PvP ale ten gość wiedział że nie mamy żadnej kasy... Piszcie tu podobne historie i wygłaszajcie swe teorie....
Royal Dee jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.