Zobacz pojedynczy post
stary 24-06-2006, 01:37   #75
-=DanieL=-
Użytkownik Forum

-=DanieL=-'s Avatar

Data dołączenia: 07 01 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Avar
0 humoru, 0 inteligencji... a na myśli mam te noobki, które nie mają za grosz kultury i wyskakują z komentarzami "ale to denne", "lecz się, bij matkę krzesłem"... Mimo nie to, nie opowiadam się po stronie ludzi, którzy NA PRAWDĘ, mają problemy z psychiką, ja tu szczerze takich nie widzę. Trzeba rozróżnić osobę chorą, a robiącą sobie jaja, nawet jeśli jest to bardzo przesadzone. Nudzi się komuś, niech takie coś nakręci, wystawi na neta, powiemy wszyscy zgodnym chórem "takie głupie, że aż śmieszne", a nie - od razu się od "szmat" wyzywamy ;] Ktoś uważa, że ten film to całkowicie nie na jego poziom, jest poważny, nie będzie się smiał z "dziecka co miotłą macha", to niech opuści ten dział, nie komentuje i szuka filmów na jego poziomie. To tyle ;]
Wiem co chcesz przekazać ale niestety nie masz racji. Kiedyś myślałem identycznie. Każdy ma prawo wypowiadać się tak jak chce. Autor chce same pozytywne komenty, a pisanie "nie podoba się to, nie komentuj" jest bezsensu bo każdy musi zakosztować krytyki. Lecz trzeba umieć krytykować a nie pisać "do dupy" a powodu już nie łaska podać.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez FASTEX
film kretyniski jakis noob walczy miotłą z butelkom zastanuw sie lepiej nad tym co robisz film jest DD-do d*py
Fajnom miotłom uderzał w butelkom, nie'om?

Gdy wypowiesz moje imię znikam. Kim jestem ?

Ostatnio edytowany przez -=DanieL=- - 24-06-2006 o 01:38.
-=DanieL=- jest offline   Odpowiedz z Cytatem