Na wstępie napiszę, że fajnie mi się czytało kilka pierwszych stron. Później to już sam SPAM.
Po drugie gratuluje takiego zapału Stonqwi (chociaż szkoda, że sie nie odzywa)
Po trzecie jest juz pozno i moge walnac jakas gafe, a to dlatego, ze jestem zmeczony, wiec nie wyzywajcie od Noobkow, bo tak nie jest
Dobra, przejdzmy do sedna sprawy. To jest kolejna odpowiedz na temat tematu, dzieki ktoremu Maverickowi robi sie lepiej na duchu i poprawiamus ie humorek.
Ktos na ktorejs stronie napisal, ze minotaur na gorce stoi obok jakiegos ognia. Moze ten ogien trzeba ugasic, a nastepnie bedzie widoczny klucz ??
I co z kluczem ?? Tym tropem mozna isc w 3 strony. Mianowicie do MM i do Toma.
Jesli idziemy do M to na pewno nie bedziemy tam przez niego mile widziani. Nie wiem czy tam jestjakis portal, ale jesli jest to znaczy, ze wg. ksiazek bedzie prowadzic do Mint co nie jest naszym przeznaczeniem, bo tam bysmy zgineli w oka mgnieniu.
Jesli bysmy skierowali do tajemniczego pokoiku Toma i bysmy otworzyli tamte dzwi, mielibysmy mozliwosc uruchomienia tej dzwigni. Co ona by dala ?? Mozliwe, ze by sie otworzylo jakies przejscie, bo wreszcie to tam miala mieszkac Amber (rzekoma zlodziejka miecza).
Ale intryguje mnie jeszcze to jedno miejsce. A mianowicie ten caly Maze of Fury. Nazwy sie powiazuja ze Sword of Fury. Mozliwe, ze kluczyk, ktory otzrymamy otwiera dzwi do tego miejsca. W srodku jest dzwignia, ktore pewnie by otworzyla przejscie do jakiegos tunelu. Tunel ten pewnie by nas poprowadzil do labiryntu minotaurow. I z tego labiryntu by bylo wejscie (oraz wyjscie) na wyspe z SS.
Ta wersja najbardziej jest mi odpowiednia.
Co po drodze mozemy spotkac?? Nie chce nic pisac, bo nie wiem

Pewnie by potrzebne by bylo pelno lifefluidow.
Jesli chodzi o ten ogien z minotaurem to wpadlo mi do glowy tak przez przypadek. Jest duze prawdopodobienstwo, ze jestem w bledzie, ale jest szansa, ze mowie prawde.
Mam nadzieje, ze na ten post odpowiecie jak ludzie dorosli, a nie jak gowniarze na boisku.
Caly ten opis oparlem o ten temat i rownolegly temat na
www.tibia.org.pl
Mam juz dosyc czytania na dzien dzisiejszy. Ide spac. Jestem ciekaw co na to powiecie.
Podejrzewam, ze poleca komenty jak: "Walnij sie w leb.", "SS jest nie do zdobycia", "Idz spac, bo pozna godzina i sam nie wiesz co piszesz", "I znow Polak odkryl Ameryke".
Pozdro