Zobacz pojedynczy post
stary 27-07-2004, 22:05   #4
Master Of Dragon
Użytkownik Forum

Master Of Dragon's Avatar

Data dołączenia: 12 07 2004
Lokacja: Barlinek

Master Of Dragon ma numer GG 1906892 Master Of Dragon ma login Tlenu voltex200
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Raul
Boże ludzie będę to pisał po raz nie wiem który. Zapłać za granie i wtedy gadaj. Co myślisz, że ci co płacą to co mają mieć tak samo jak ty???? Ja mam pacc gram na Elysi, zacząłem tydzień temu, już były duże levele już był dostęp dla facc i mam już 20lvl czyli słabo expisz. Kup pacc i zobaczymy czy będziesz wtedy wymagał więcej dla facc. A jak cię nie stać to przełknij tą gorycz i siedź cicho i się ciesz, że wogóle możesz grać. A wybierając server Inferna świadomie podiołeś to ryzyko, że ludzie będą Cię tam zabijać jak tylko będzie okazja, a teraz narzeka. To było pójść na Non-PvP.
Ta kozak ale bez przesady czlowieku , boje sie wyjść z depo , bo już czekaja mendy jedne
Wpadnij raz o 15:00 do Venore (depo)to zobaczysz co to wojna , więc jak ja widze to tak : W depo pelno FACC 15 lvl przed depo pelno PACC 25 mlvl
No extra , wiec KAMIKADZE ?
Yea , ja chcialem kurde isc po blanki i juz mnie trzasneli , zbobacz sobie Modziq ile mam dedow.......
Nie zeby mi jakoś kutwa przeszkadzało że ktoś jest bogatszy ale niech dadza grac !!!!!!
Co zrobisz jak przed depo stoi 20 ludzi all z Gildii i se gadaja , a wokolo nich truuupy ?
Teraz (dzisiaj) sie troche uspokoilo bo podobno byla jakas wojna to wszyscy wypruli na wojne czy co tam...

A nawieksze hamy na swiecie to Swe , oni nie maja skrypolow , BR jeszcze zrozumie MINE a Swe ? NIE ?
Nie zebym był jakimś tam rasista , ale poprostu nie lubie Swe...... Jeden na 100 to nie n00b , dobra koniec the end bye bye bye , tak tak jestem biedny na chleb mi nie starcza , mam kredyty nieoplacone w banq ty ty ty Raul

Edit : Tiaaaaaaa NoN pvp to nuuuuuuuuuuuda , dobrze ze nie poszlem na dolere
Tam by była sieczka
Cya
Master Of Dragon jest offline