Zobacz pojedynczy post
stary 27-07-2004, 22:42   #10
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

@Bal Ur:
No pewnie ze nie maja prawa zabijac wszystkich jak idzie, po to zostal wynaleziony(IMHO bardzo glupi) system czaszek.

Nom to prawda ze na pacc ludzie patrza inaczej na ludzi z facc, wynika to z tego ze ci z pacc majac pacc w 80% sa juz doswiadczeni w tibii(aczkolwiek nie zawsze dlatego 80%). Nie dla wszystkich, moze nawet dla wiekszosci nie ale postrzegaja ludzi na facc za mniej doswiadczonych i czesta jest to prawda.

Jeszcze cos:
Cytuj:
A czy to jest normalne ze na jednej postaci (Elysie (druga stara)) miałem 16 lvl i w pare minut mnie do 7 lvl uządzili , a wiecie kto ?
Zeby zgnoic kogos z 16lvl do 7 to trza go parenascie razy zabic. Teraz jaki mamy limit dzienny zeby red skulla nie dostac? 2 morderstwa nie uzasadnione, za 3 razym jest juz red skull. Przy 6 morderstwie nie uzasadnionym w jeden dzien jest auto-ban. Na 99% jestem pewien ze BEZ powodu cie nie zabijali tyle razy i napewno nie byles swiety wiec nastepnym razem zanim cos przeskrobiesz pomysl. Co wiecej to powiedz mi jeszcze po jaka cholere z temple wychodziles skoro widziales ze chca cie zabic? Jak sie zobaczy ze ktos sie czai tylko cie zabic to sie wylogowujesz i wracasz za kilka godzin/na nastepny dzien do gry. Watpie zeby ktos ryzykowal dostanie red-skulla albo bana za zabijanie SPECJALNIE ciebie tylko po to zeby cie zgnebic, albo wybiegales z temple, podbiegales do nich i ich atakowales pierwszy albo ich wyzywales lub jeszcze cos innego im przewiniles.
Dr. Omader jest offline