Zobacz pojedynczy post
stary 27-07-2004, 23:07   #12
kidler
Użytkownik Forum

kidler's Avatar

Data dołączenia: 21 05 2004

Świat: Aurea
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Royal Dee
wiecie co-
rozumiem 3 gości słabszych zebrało się zabiło mnie dla expa,
Rozumiem gośc zabiłmnie bo wracałem z lootbagiem i wiedział że mam kase
Rozumiem zabili mnie bo zaczełem bić się z gościem (mimo że on zaczął)
I wreszcie NIE ROZUMIEM gość silniejszy zabija mnie po tym jak wywaliłem mu wszystko co mam!
Troche podrośli i już szpanują! Co do Master of Dragon- ma racje szwedzi są hamscy! 99 na 100 zabije słabszego który nic nie ma... Ja raz miłem szczęście bo spotkałem tego 100 ale następne 7 mnie zabiło, a 2 próbowało!
Poco otworzono ten temat? Jak uważasz że bez powodu to po co tu piszesz?
Co z tego że ktoś jest niedoświadczony? PACC odrazu musi go zabijać? przecież musi się jakoś nauczyć grać bo brat znajomego zaczynał grać w tibie jak miał lat...8 i nie zanł angielskiego i nie wiedział co to np. non pvp i czemu muszą go zabijać bo był niedoświadczony?
Płacą więc mają... Owszem ale nie muszą niepozwalać innym grać... Ja jak bym był silniejszy bym pomagał słabszym a nie zabijał ich. Znam PACCow ktorzy zabijaja kozaków i są normalnymi ludźmi pozwalającymi grać innym!
Rozpisywałem się a wy i tak zaczniecie mnie tyrać...
kurwa jak ci nie pasuje to idz na non PvP i nie zakladaj bezsensownych tematow poszels na wymuszony PvP to sie nie dziw ze padniesz za to nawet ze stoisz... ludzie pkuja dla zabawy dlatego cie tluka tagze bez powodu.
Jak cos nie tak to idz se na non PvP i sie nie zal ze cie tluka...