Zobacz pojedynczy post
stary 24-06-2006, 12:06   #1878
Azkabanczyk
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 06 2006

Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Domyślny Mhm.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bromek
Ja mam knighta na 14lvl i mam skille 48/42 moze mi ktos powiedziec czy te skille sa dobre czy nie
Ja na tym lvlu mialem skille 50/48 ale to najmniej wazne jakie ja mialem...
wiekszosc osob grajacych w Tibie (oczywiscie co juz wiedza cos o niej i garaj dosc dlugo) mowi ze skille powinny byc mniejwiecej rowne... a wiec skoro ty masz roznice 6 skilli i do tego def jest mniejszy to zmien potwory na ktorych trenisz... ja do skilli 50/48 trenilem na Trollach i bylo mi na nich bardzo dobrze. Pozniej zaczalem na Ghulu jak mi kumpel postawil i bylo wrecz wysmienicie... I co do tego jakie masz skille zalezy tylko od ciebie, no bo jesli np. nie trenisz od razu tylko expisz do jakiegos 13lvla to wiadome skille masz na ten lvl male no ale jesli juz na 8-9 lvlu pojdziesz an trolle chwile potrenic a pozniej troszke przyexpisz to gwarantuje ci bedzie wrecz ze bosko xD Dla mnie np. jak mam w tym momencie Knighta na 18lvlu i skille 61/60 (10:12 You advanced in sword fighting. ) i one sa dla mnie za male bo zdecydowanie zaniedbalem je... na tym lvlu chcialem miec 65/65 i to byl moj cel no ale nie wyszlo
A wiec zanim sie bardziej rozpisze, to chce ci powiedziec ze jesli trenisz Swordem to idz na Trolle ustaw max defa i wal z Knife. I po pewnym czasie tak jak u mnie skille ci sie wyrownaja... bo ja np. mam 50% roznicy wiedzy skillami i one doslownie rowno rosna by gdy mi urosnie 1% sworda to od razu 1% defa i sie ciesze bo sie nie musze martwic ze roznica miedzy nimi bedzie jakies 10 skilli jak ktos tam wspomnial na poczatku
Zycze milego treningu i wytrwalosci
Azkabanczyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem