Zobacz pojedynczy post
stary 24-06-2006, 18:08   #2
Goldzio
Zbanowany

Goldzio's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2005

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Poziom: 100
Skille: 80/75
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sidyr
Witam.

Mam sorca na 26 lvl i 25 mlvl . Gra mi się komfortowo , exp szybki , loot też , wydatki malutkie(manasy) runki jak uzywam(rzadko) sam robie , żródło kasy = GFB & HMM . i jeszcze 1 . ZERO TRENINGU! Mlvl treni mi się podczas expienia i robienia run. Czyli nawet na treningu zarabiam. Zawsze można na noc zostawić botai robić runy...
Mam knighta 25lvl skille 62/62 mlvl 4. Gra mi się komfortowo , exp szybki , loot też , wydatki malutkie (ihy) źrodlo kasy = lootbagi. I jeszcze 1 1 DZIEN TRENINGU DO 50/50. Skille trenia sie podczas expienia czyli nawet na treningu zarabiam. Zawsze można na noc zostawić bota i skillowac na monku/ghoulu/slimie

Cytuj:
Expić to knigtem za szybko się nie da dopóki nie kupi się dobrego EQ i nie zrobi dobrych skilli(55 - 60). A takim Knightem na good potworkach nie poexpie...
Soldy, dc, lub larvy sa zadowalajace, a EQ styknie fs/k axe i plate/knight set.

Cytuj:
Przykład:
Sorc 26 lvl - Wand of Cosmic Energy + 2bp of m fluid=xpienie i robienie ogromnych lotbagów na guardach(dwarfach).
Knight = Soldy itp potwory dające nie za dużo expa (50-100 exp)
Knight 26 lvl - EQ jak wyzej + 2bp ih=expienie i robienie lootbagow na soldach/dc. Gdy Ty bedziesz biegl z guardem i byc moze uda sie ze zaden guard nie respnie sie na plecach ja ubije 2-3 soldy wiec exp porownywalny.
Goldzio jest offline   Odpowiedz z Cytatem