Zobacz pojedynczy post
stary 24-06-2006, 20:33   #382
Sorceverka of harmonia
Użytkownik forum

Sorceverka of harmonia's Avatar

Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Lubaczów ;]

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Gildia: Demony
Świat: Harmonia
Poziom: 26
Skille: 22
Poziom mag.: 26
Sorceverka of harmonia ma numer GG 2942259
Domyślny

5: ROTY: Można zacząć bić nawet na ósmym lvlu, ale ja polecam zacząć nie wcześniej niż na 12. Oczywiście należy uważać żeby im się nie dać otoczyć i to nawet około 20 lvlu. Jeśli się je wcześnie zaczyna lepiej mieć ze sobą w rezerwie GFB albo chociaż fireballa, ale można zamiast nich użyć fire/energy fielda. Wystarczą żeby się odgrodzić od nadmiaru. Oczywiście nadmiar to więcej niz 2 na raz. Przynoszą spory dochód jak na możliwości niskopoziomowego maga.

6. Amazonki: Jeden z bardzo nielicznych gatunków potworów który po updacie stał się milszy. Mag może walczyć wręcz z pojedynczą około 15 lvlu, a teraz kiedy się nie tłoczą koło człowieka dość łatwo uciec jeśli napadnie nieszczęśnika większa grupa. Exp znośny, loot pożal się Boże.

7. Valkirie: Raczej odradzam walkę wręcz z nimi przed lvl 20 i skillami 19-20/25-26, ale cierpliwi znajdą w nich bardzo wdzięczny obiekt użycia fieldów bądź bomb (zależy od ilości jaka się pojawi). Oczywiście należy zostawić niespodziankę i się przemieścić w dół bądź w górę, potem czekać aż nad postacią się pojawi numerek expa. Nienajgorszy exp na mały lvl, kiepski dochód, szansa na zdobycie własnego dającego satysfakcję plate armora, bez kupowania od łaskawego high/midlvla

Obie powyższe mogą dać miłe dla oka błyskotki

8. Dwarf soldier: Sposób na dorobienie nieco gotówki chociaż z kiepskim expem. Na lvl 22+ można bić grupki summonując ghoula lub dwa, poniżej można bić runami ale aż takiego dochodu nie dają żeby zapewnić opłacalność. Można bić wręcz, ale spróbujcie z pojedynczym i mając pod ręką drogę ucieczki. Trudno mi dokładnie określić jakie skille i lvl są potrzebne żeby zatłuc takiego w hth, ale zabicie go bez magii kosztuje więcej hp niż zabicie w ten sposób valkirii.

11: Cud nad cudy zwany Dwarf Guardem. Pojedynczo raczej niebezpieczny być dla maga lvl 20+ nie powinien, grupka bije straszliwie jeśli pozwolić jej do siebie podejść. Można bić na wiele sposobów. Dla expa: HMM i GFB, ewentualnie burst arrows (chociaż powoduje to spore koszty), albo dla odbicia się od dna zarabiając przy tym średnio więcej niż ze smoków w podobnym czasie i przy podobnych wydatkach (choć bez szans na cokolwiek naprawdę miłego) od lvl 27 można bić z monkami.

Roty spokojnie sie bije na 8 levelku i nic nie tarce zycia ( jestem magiem) , valkirie , amazonki mozna spokojnie bic na 12 levelu z rozdzek , a dwarf solidera tak samo z rozdzki ( najlepiej wand of dragonbreath szybciutko sie ubija ) , a co do dwarfa guarda to mozna samemu chodzic na 20 lvl z jednym uhem i z fire balem ( mój kuzyn tak chodzi i nic mu nie jest )

Szczerze mówiąc w tym poradniku jest wiele błędów ...
Sorceverka of harmonia jest offline