to bylo ponad tydzien temu, chodze sobie korytarzami pod pustynia ,zzrobilem panpipe quest(bylme z kumplem 30 lvl knight) a tu wpada dwóch 40ek i zaczyna nas lac, oczywiscie obaj ded ( to dopiero poczatek) , ja w sumie nie bylem az taki zly bo wkoncu mozna miec pecha arz na jakis czas no wiec poszlem odrobilem skilla w 3 godziny (wow zrobilem nawewt 70% do przodu) i ide odrabiac lvl - ATU KICK NA SOLDACH i 3 godziny skilowanai i 2k na speary poszly sie ekhm... daleko.... ja juz wqrwiony na nastepny dzien ide odorbilem juz w 1.5h skilka tylko do 70 (tyle mialem przed oboma dedami) i ide na guardy robic lvl (przed dedami mialem 31 a teraz jak poszlem mialem juz 29 -.-) , po 5 min na guardach znowu kick... i znowu 1k na speary w bloto i 1.5h trenowania.... doslownie parwei plakalem co nie czesto mi sie zdaza, nie jestem (juz) naabem co robi 1 lvl w 3 dni wiec sie zazwyczaj nie martwie, ALE TO? rozumiem 1 ded - zdarza sie, 2- no coz pecha mialem, ALE 3 w przeciagu 5 dni??!?! co do profilu - ustawilem go 2 tygodnie temu i wciaz jest akutalny -.-