Zobacz pojedynczy post
stary 25-06-2006, 00:08   #216
Andrealfus
Zbanowany

Andrealfus's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
Andrealfus ma numer GG 8673236
Domyślny

Najbardziej wkurzajace jest to ze, ide do kafeji (np kupic plyte pusta) i widze noobow przy all stanowiskach na rooku z powlaczanym TBI i ciesza sie jak swieci im swiatlo i maja oufit pacca

Ale jezeli ktos nabija lvl na macro nigdy nie bedzie mial tej zatysfakcji z expienia,

Jak ktos sie stara wbic lvl to widac.

A macro jest ciezko zwalczac choc czasem smiesznie widac 10 knighta skillujacego w jednym miejscu od 10:00 do 10:00 nastepnego dnia wogole sie nie ruszajacego i nie odpowiadajacego bijac go nie ucieka tlyko piszze exura

najgorsze sa caveboty troszke ciezko rozpoznac, ale jak juz rozpoznam to ubijam noobka

NIE SICIAGAc zadnego MACRO & BOTA to tylko syf i niepotrzebne problemy wrazie ewentualnego hacka

p.s ktos napisal "wszyscy high lvl uzywaja marco"
- bzdura, ja np nigdy nie uzywalem bo balem sie ze strace caly dorobek ( wyjatkiem bylo tbi jedne z pierwszych ktorego uzylem ale tam byl tylko tasker i lowienie ryb chyba jak pamietam. ;/ a potem qmple mowili mi ze hackli ich ablo regularnie co 2 miechy np ich hackowano a gdy usuneli bota juz nie bylo tego problemu. Więc ja sie zawsze bałem używać i nie będe uzywal bo szkoda szarpac swoja reputacje)

Ostatnio edytowany przez Andrealfus - 25-06-2006 o 00:16.
Andrealfus jest offline   Odpowiedz z Cytatem