Ja uzywam TBI. Tak jestem cheaterem. I teraz mozesz sobie mowic ze jestem noob, ze nie umiem grac itd. Zapewne masz racje. Nie umiem grac normalnie. Dlatego uzywam tbi do podnoszenia spear oraz spalania many i lighthacka.
No ale przykro mi, niestety nie mozesz powiedziec ze nie mam satysfakcji z gry. Gdybym nie mial to zapewne bym nie gral. Na pewno satysfakcji nie daje mi gra samodzielna (wiadomo dlaczego) jak rowniesz bycie najlepszym z najlepszych. Po co wiec uzywam tego "syfu"? Zeby grac bez niepotrzebnych utrudnien.
Cipsoft wprowadzil soul points zeby utrudnic zycie uhmakerom.... To ze oni tak mowia to nie oznacza ze jest to prawda. Oni wprowadzili to zeby zwiekszyc sprzedaz PACC (8 razy szybsza regeneracja SP to duuuza roznica) i nie mam do nich zalu. Tibia jest zwyklym zrodlem dochodu kilkunastu rodzin.
Ktos tam wspominal ze Boty zabijaja klimat RPG. Nie wiem co Tibia ma z gry RPG bo jakos tego magicznego czegos jej brak...
I nie ma czegos takiego jak niewykrywalny keylogger. Moze kogos tam kolega jest na studiach informatycznych ale jezeli twierdzi ze moze taki cos obejsc to niech proboje... Wystarczy ze antywir wykryje probe wyslania pakietow do innego IP niz to tibijskie i juz block. No ale ile to kazdy ma tych super kolegow....
I zle mi sie robi jak widze wypowiedzi ludzie ze po kilku dniach uzywania tbi przychodzi list, eq zabrane, 20 deadow itd.
www.tibia.org.pl jest stronka taka jak tibia.pl z tym ze zawiera tresci zabronione przez tibia rules. Jest to wielki projekt a raczej nie ma zamiaru konczyc na zebraniu kilku acc itd. Ach i nie wiem czy wiecie ale Spleen nie gra w tibie. Szczegol ale istotny.
I ktos wspominal ze po co ktos ma robic program skoro nie pobiera za niego pieniedzy, ze to czysty keylog itd. Po co wiec Linus Torvalds stwozyl cos pieknego?? Moze wlasnie to jest satysfakcja? Przynajmniej dla mnie byla by to wieksza uciecha niz nabicie 150 lvl bez tbi...
I tak na koniec. Zapewne wszyscy teraz zaczna wyzywac mnie od noobow, ciot i czegos tam jeszcze. Nie musicie smiecic na forum takimi textami. Zawsze mozecie wstawic mi notke nazywajac mnie smieciem...
Pozdrawiam. Mr.Ofca.