Zobacz pojedynczy post
stary 28-07-2004, 10:37   #22
Aversin
The Witcher

Aversin's Avatar

Data dołączenia: 02 03 2004
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Aversin ma numer GG 2615286
Domyślny

Tak jak napisane w temacie "PACCowie Kozaki" .. nie jest tak, że odnosi się to do wszystkich, ale takie osobniki się trafiają. Oto przykład:
Kiedyś trenowałem sobie w Mint, po jakimś czasie się pojawil Last Fighter (bardzo fajny koleś), następnie się pojawił Sir Alum i tak sobie trenowaliśmy we trzech ..
Dobra a więc było tak Sir Alum został wykopany z gry i w czasie jak go nie było na wieże sie władowal Don Jocke . Bez pytania stanął i zaczął trenować .. gadał z Last Fighterem po jakiemuś tam swojemu wiec pomyślałem ze to ziomki więc nic nie mówiłem, myślałem że pogadają i on sobie pójdzie. Sir Alum wrócil do gry i czarem challenge zabrał swoje mino do treningu, na których podczas jego nieobecności zaczął trenować Don Jocke .. i wtedy zaczela sie gadka:
Daje wybrane fragmeny ..
14:28 Sir Alum: was here before you
14:28 Sir Alum: but was kicked
14:28 Don Jocke: yea yea
14:28 Don Jocke: right

14:28 Sir Alum: ask guys here
14:28 Sir Alum: they knows
14:28 Sir Alum: you should leave this tower
14:29 Don Jocke: haha how the highest lvl here . <-- wtedy mial jeden lvl więcej niz ja .. ale to wcale nie daje mu prawa do robienia tego co chce ..
14:29 Sir Alum: dude
14:29 Sir Alum: stop atacking my mino
14:29 Don Jocke: lol no prem noob <-- tym textem mnie dobil .. btw. Alum to prem ale widac Don pewnie nie wie jak to sprawdzic zanim zacznie kogos wyzywac
14:29 You see Sir Alum (Level 38 ). He is an elite knight.
.....................
14:31 Aversin: Damn Jocke u speak like little kid .. sorry but higher lvl and prem dont make you better then others ..
14:31 Don Jocke: hmm skills then .. <-- omg co za idiota .. skilli niestety nie miał lepszych ode mnie ale nic nie mowilem :/

Jak widać, niektórzy uważają, że PACC daje im możliwość robienia tego co chcą .. łącznie z wyzywaniem FACCów, kradnięciem treningowych minosków itd.
Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Raul
Boże ludzie będę to pisał po raz nie wiem który. Zapłać za granie i wtedy gadaj. Co myślisz, że ci co płacą to co mają mieć tak samo jak ty????
Tutaj właśnie pokazujesz zachowanie godne samego Don Jocke ..
Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Dr. Omader
Placa wiec graja, ty nie placisz wiec masz mniejsze prawa.
FACC ma mniejsze prawa ?? Pierwsze słysze .. wszyscy gracze mają prawa takie same a wykupienie promocji daje ci jedynie bonusy (szybsza regeneracja, nowe czary, nowe tereny etc.). Moim zdaniem myślenie, że FACCe to gorszy gatunek graczy jest błędne .. To, że ktoś nie płaci za granie wcale nie znaczy, iż jest gorszym graczem .. może być dużo lepszym.

Inna sprawa to ginięcie, równie dobrze może cię zabić PACC jak i FACC .. jeżeli to komuś przeszkadza to niech gra na non-PvP a nie się pakuje na PvP-enforced .. :rolleyes:

@down:
Cytuj:
Czy ja napisałem gdzieś, że Facc to gorszy gatunek i jak jakiegoś spotkam to odrazu leje?
To ty naucz się czytać ze zrozumieniem. Czy ja napisałem, że ty coś takiego napisałeś ??
Cytuj:
Więc nie (cenzura) mi tutaj za przeproszeniem, że wszystkie PACC to cioty, pekerzy, i thiefy lurerzy tylko dlatego, że mają pacca i tak się przyjęło mówić.
Czy gdzieś w mojej wypowiedzi znalazłeś coś takiego ?? ?( Chyba nie załapałeś sensu mojej wypowiedzi .. chodziło mi o konkretnego osobnika, który miał PACCa i dzięki temu twierdził, że może robić co mu się podoba. Ani razu nie napisałem "wszystkie PACC to cioty". Znajdą się złodzieje, nooby, looterzy, lurerzy zarówno wśród PACCów jak i FACCów ..
BTW. Ja nie mam PACCa i nie mam żalu do CIPów, że nie moge dwa tygodnie wcześniej wejść na nowe serwery .. nie mam żalu, że nie moge się zalogować kiedy chce .. nie mam żalu, że nie mam tych wszystkich bonusów .. będę chciał je mieć to sobie kupie PACCa .. uważam i tak za duży plus, iż moge pograć sobie za darmo. Co do praw .. moim zdaniem wszyscy mają takie same prawa, jest jeden regulamin dla PACC i FACC.
.. i tak to chyba oczywiste, że CIPsoft się troszczy o graczy, którzy im płacą .. widać to w wielu topicach na oficjalnym forum tibia.com, w których ludzie dziękują im za super działające serwery, łącza na których nie ma lagów, za to że nie ma masskicków, za to że ludzie nie zaliczają deadów przez nich ...
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful.
But we have lost the way.
Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator"
Aversin jest offline