Zobacz pojedynczy post
stary 25-06-2006, 03:52   #431
Diamonic
Użytkownik Forum

Diamonic's Avatar

Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Zabrze

Stan: Niegrający
Świat: Aldora
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zelarz
Znalem troche szwedow na rlu i szczerze mowiac jak przeczytalem to zdanie to malo co niespadlem z krzesla przecietnie szwed w ostatniej klasie liceum jest na poziomie polskiego dziecka z gimnazjum a nawet podstawowki strach pomyslec jacy sa mlodsi ....jedyne czego niemozna bylo by im zarzucic to to ze kazdy bardzo dobrze znal angielski

Ta umiesz czytac jestes najinteligetniejszy i wogule skromny.......LOL
Jak na twój wiek twój poziom inteligencji jest zaskakująco niski więc odpuszczę sobie dyskusję z tobą.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Webi
Gdybys ocenial ludiz po cyznahc byloby wszystko ok, ale ty oceniles mase ludzi tlyko dlatego, ze graja w jedna i ta sama gre. To tak jakby powiedziec ze wszyscy pilkarze sa bogaci.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Webi
Poza tym w moim mniemaniu jestes po prostu blaznem, ktory ocenia ludzi po tym co robia(mam na mysli gre w tibie w tmy przypadku), bo nie da sie inaczej oceniac sposobu wypowiedzi w stylu 'opozniona w rozwoju populacja tibijska'.
Mieszasz, mieszasz Raz mowisz ze oceniam, później, że gdybym oceniał... A tak w ogóle to jakiej innej populacji miałbym tu mówić jak nie o tej, którą znam (chodziło m itutaj o grę) przecież nie będę pisał o populacji WoW'a, bo w niego nie grałem. Jeżeli chcesz mi powiedzieć, że każdy inny 20-sto latek, który nie spędza przy kompie całych dni grając(nie tylko w Tibie) robi karygodne błędy tj. "wogule", to albo ja jestem jednym z nielicznych, którzy potrafią pisać i robią mało błędów albo oni są jeszcze większymi idiotami ode mnie. ;o)

Dobra koniec dyskusji na ten temat jak dla mnie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez djmtv
mam pomysl skonczym sie zachowywac jak dzieci i klucic kto ma racje
bo nam topic zamkna (tak jak na o furorze ;D)

sa sprawy z ktorymi sie zgadza i nie
ale temat jest o nebuli xD

"Gdyby obie te gildie zeebrały siły i dołączylo by do nich ex-Phy~ Vanum nie miało by już po co grać,"

z tym sie nie moge zgodzic
vanum sa na tyle zgrana ekipa ze dali by rade
po za tym sa ludzie ktorzy by im pomogli
Co do tego, że Vanum dało by radę, sam nie wiem, przewaga liczebna ludzi z tamtej gildii też o czymś świadczy zresztą jestem pewien, że jest też ktoś kto pomoże tamtym gildiom. No, ale nie przekonamy się póki nie zobaczymy.