Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jarassimus
Nie stało się niby nic: ani nie zginąłem, ani nie straciłem dużo HP, nie chodzi też o trapa czy coś w tym rodzaju (zresztą jak idę na mino-hell, to zawsze mam z sobą LF-y i boxy :-P), jednak pozostał mi niesmak :-/.
|
Co konkretnego Ci zrobili?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jarassimus
Dlatego też, ponieważ z natury jestem nieufny - od dziś w grze NIE BĘDĘ pomagał NIKOMU (wisi mi czy to Polak, czy Brazylijczyk, czy ktokolwiek inny :-P), swoje questy i misje będę wykonywał SOLO (w pojedynkę, samodzielnie), także nie oczekuję i nie chcę od NIKOGO żadnej pomocy oraz nie szukam kolegów czy przyjaciół w Tibii.
|
Bardzo dobra postawa, sam wprowadzam ja w zycie, no moze poza poznawaniem ludzi, mozna paru poznac zeby sie nie nudzic podczas kolejnego czyszczenia Mino Hell.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mega_RobalXXL
i pomagac newbie dasz takiemu mace i brass shielda to przez 30minut Ci dzienkuje i to mi sie podoba w grze na rOOku ^^
|
Jesli spotkales takiego newbie to gratuluje. Jak ja cos komus tam to najczesciej konczy sie to spamowaniem ze chca wiecej (wypowiedzi nie rzadko zawierajace wulgaryzmy)
Hmm jaki jest moj cel gry na rooku? Ostatnio "ozywilem" dzialalnosc, robie to z prostego powodu, znudzenie mainem. Pewnie chcial bym wbic xxx lv na rooku, jednak gram zeby zdobyc rary, zebyscie "zobaczyli" miny ludzi widzacych 6,7k w platynkach 48snowballi... Wlasciwie gram tylko dlatego.(na rooku)
I zapomnial bym o czyms > 666x Gnębienie n00bow!