Cytuj:
Oryginalnie napisane przez straszna truskawa
CipSoft chyba nie mowil ze zamyka ten quest no nie?Gram w Tibie od paru ladnych lat,brat moj tez zreszto gral i mi co nieco opowiadal(mniejssza z tym)
Jezeli cipSoft naprawde zamnkol ten quest to by po zmienial od razu numery klucz : bo so takie : 4601 i 4603 .Jezeli to jest tajemnic(ten klucz) to nie dizwie sie ze nei ma go na zadnej stronie,na tibia.com bo tajemnica i nne strony fanowskie bo nie wiedzo... . A slyszalem ze cipsoft lubi dbac o szczeguly..wiec o klucze tez by zadbal..zrezto..co z tego ze wszyscy rookslayerzy gorsi czy lepsi rokopali caly rook..moze co 2 update'y cipsy zmieniajo jego polozenie.Zreszto mozna go dostac NPC np na jakies slowo "jakiesslowo,yes,bye".Ja mysle ze jednak ten quest jest.Tylko nie jestem pewien czy ten klucz(4602) otwiera chate Toma czy Mino Maga...Ale mysle ze Toma bo jak Minomaga to powinny byc dwie przerwy np.4601 , ...., ....,4604.
 (moze by tak przekopac brzegi loczoce ziemie z wodo,ludzie myslcie0
No..pozdrawiam
A Stonoge za IQ podziwiam 
|
klucz 4603 jest do katana quest. Widziałem ze gdzieś ktoś pisał że klucz 4602 to jest cooper key i nim można otworzyć albo komnate do mino maga albo pokój toma.Wydaje mi się że ten klucz(4602)dostaje się za wymiane tego wolfa co wcześniej pisałem. To narazie tyle jak dowiem się czeogś więcej to wam napisze.
P.S Mam mało postów bo specjalnie założylem konto na forum dla tego tematu. Więc sie nie trzepiajcie że kłame bo mam mało postów.