Zobacz pojedynczy post
stary 25-06-2006, 13:16   #31
Jarassimus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 06 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Uther92
Mam do ciebie prośbe Jarassimus jak piszesz posta to staraj sie wszystko co najważniejsze najkrócej ująć bo nielubie siedzeć 15 min czytając jeden post B)
OK, postaram się, choć w celu dokładnego opowiedzenia co się wydarzyło, sam chyba rozumiesz, że nie bardzo było jak skracać treści, aby nie pozostawić wątpliwości. ;-)

Dużo jednak tracą ci, którzy nie lubią dużo czytać :-P. Ale to już nie moja sprawa - ja właśnie uwielbiam dużo czytać.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Uther92
A co do rookstayerów to zauważyłem ze dzielą sie oni na 2 grupy :
-jedni grają dla frajdy i tylko dkla niej :evul:
-drudzy grają by znęcać się nad n00000000bami i pomagać newbie i zbierać rarki :cup:
Ja się zaliczam raczej do tej pierwszej grupy, choć rarki też czasami zbieram. :-)
Co mógłbym rzec o tym forum? Choć strona, na której ono jest "mieni się" tytułem supported fansite, dzięki pracy moderatorów jest to najgorsze forum, jakie w życiu widziałem. Mają oni bowiem w nosie użytkowników, ich prawa, a nawet sam regulamin. Uważają się za bogów, za nieomylnych. :-P

Nie będę się już udzielał tutaj i napisałem do Administratora priva z prośbą o usunięcie mojego profilu z bazy danych forum. Nie bedę tu siedział ani dłużej.

NA TYM FORUM PANUJE BEZPRAWIE!
Jarassimus jest offline   Odpowiedz z Cytatem