Zobacz pojedynczy post
stary 28-07-2004, 12:50   #38
Zygfryd
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 07 2004
Lokacja: Gdzieś w Otchłani..

Stan: Niegrający
Domyślny

hehe a mi to sie smiac chce z tych wszystkich programow i z tych ktorzy ich uzywaja (bez obrazy plx)
ktos powiedzial ze jak ma sie zalogowac o 19... ja jakos moge sie zalogowac, czesto sie zdarza(lo) ze przychodzilem do kafejki o 6 (jak jeszcze nie mialem neta w tym roku) i sie logowalem.. wiadomo ze przynajmniej pol godziny ale sie logowalem i ZAlogowalem i to w kafejce gdzie czas sie liczy i kasa leci. Rekord, jaki widzialem na mc to 6 makr, a wiecie czego TYLKO tyle??? Bo komp wiecej nie dawal rady
Ustawiali sobie rybaka tak, ze co kratke lowi i powiedzmy na 500 rzutow to ze 2 razy(czy tam ile) cala mapke przelowilo i z 30 rybek Sam z rybaka nie korzystalem... nie wiem czemu ale chyba dlatego ze moim zdaniem traci sie satysfakcje z gry.. A mc tez raczej nie uzywalem, tylko moze kilka razy jak ktos np. mial mi cos dac wieczorem. Ale u siebie w chacie nie mam zadnego programu do cheatowania, nawet mc sobie nie zalatwilem, choc by sie przydalo Teraz do tibii mam tylko tibie I sie z tego ciesze i naprawde uwazam ze korzystajac z tych wszystkich programow traci sie satysfakcje, bo tak to przynajmniej mozna sie pochwalic ze wysoki fishing sie zrobilo i ze reka zdeka boli (oj troche tak lowilem dla fishingu reka az tak sie wyuczylem ze chodzila mi jak automat ). A zlapac kogos np. na tibiigg jak ktos lowi nie jest trudno wystarczy screena zrobic z imieniem kolesia i 10 plamkami na wodzie obok siebie
Znowu mi wyszedl troche dluzszy post, ale chyba sie na mnie nie pogniewacie
Zygfryd jest offline   Odpowiedz z Cytatem