prośba o nowy dzia na forum:
nazwa dziau - propozycje zmian w tibi
tematyka - wiadomo
, nie chodzi mi jedak o wymyślanie potworów , nowej grafiki , itemów itd , tylko o usprawnienia od strony technicznej i tym podobne , nie pisze o tym bez celu gdyż chciałem zamieścic temat z propozycją utworzenia
łańcucha przyczynowo-skutkowego w tibi , dzialało by to tak że jak np.
na ziemi leży sobie torch i ktos zuci na niego siano to powstaje mały płomień (średnia faza Fire Fielda) na krótki czas , kaze dozucenie siana przedłuża płomień o powiedzmy 10-15 sec.
.. no i tym podobne reakcje mogły by być zamieszczane w tym dziale .
Może CIP'y by sie zainteresowały ciekawszymi pomysłami i wprowadzili je w życie co by umiliło gre graczom lubiącym sie pobawić

i dodało by to nutkę realizmu
..........................................
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Obierek
Mogliby napisac jaka wartos maja monety np platinum=100gp,crystal=10000gp, i tak dalej bo niewiem jaka ma wartosc scarab coin.
I jescze ile co kosztuje na jakich serwerach. Np ile kosztuje blue robe na Zanerze?? I tak zbroje helmy i tak dalej.
I moze jeszcze jak stac sie elite knight, royal paladynem... Jak ktos wie to niech pisze
To sa moje pomysly 
|
a to est jak na moje żałosne bo kolgo mógł byś poszukać sobie tego juz w istniejących działach ....
-
Scarab Coin jest ozdobą , mozesz sprzedać kolekcjonerom za cenę ustaloną przez obie strony
- Jak chcesz wiedzieć ile kosztuje Blue Robe na Zanerze to wejdz na forum tibia.com i tam poszukaj czegoś takiego jak
Price List
- A ostatnie pytanie zdaje sie być wyjątkowo banalne ale cuż ... żeby stać się
Elite / Royal / Elder / Master musisz mieć:
<>Pacc
<>Postać 20 lvl +
<>20k
i idziesz sobie do odpowiedniego NPC , piszesz
-> Hi -> Promotion -> Yes
..................................................