28-07-2004, 13:16
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
Czemu ja muszę składać swoje podanie w tym samym miejscu co jakieś plebsy?
1) Doświadczenie? No więc na moim pierwszym forum [Pokemon Johto Power ] zarejestrowałem się i od razu zapomniałem hasło, zarejestrowałem się znowu i szybko się połapałem na czym to polega. Było to jakieś trzy lata temu chyba. Od tego czasu zarejestrowałem się na wielu forach, na paru z nich się na mnie poznano;]. Moderatorem byłem tylko na małych forach, ale może dlatego, że nigdy modem być nie chciałem - jedynie na tym forum. Już raz moje podanie odrzucono - ale ja wiem, że nawet najlepsi popełniają błędy.
2) Tibia? Eeee... Może i wiem o niej nawet dużo, ale nigdy nie zaszedłem wysoko i już nie zajdę.
3) A wiecie co by kumple powiedzieli? I jeszcze jakaś wyczepista ranga, sd pod nickiem i mail [email protected] o kurczę... Na podwórku byłbym kultową postacią. A na prawdę - bo już nie mogę już patrzeć na pracę innych moderatorów... A poważnie - po prostu jeśli potrzebujecie moderatora, to myślę, że się przydam .
4) Zgoda.
5) Mam na imię Adam, co po hebrajsku znaczy człowiek. Od 1999 roku noszę okulary. Na gwiazdkę 2002 dostałem głośniki Creative. Cztery dni temu mój kolega obchodził imieniny. Pamiętam, że kiedy chodziłem do 4 klasy razem z kolegą wracając ze szkoły znaleźliśmy 20 złotych i poszliśmy se coś kupić.
6) Ja? Ja miałbym się nie nadawać na moderatora? Na pewno będę najlepszy! Pozatym chyba na tym forum moderatorzy darzą mnię szczyptą zaufania [sprawdzałem zrobiłem coś, za co się dostaje upomnienie i nie dostałem;];];] co nie Om?].
|