Zobacz pojedynczy post
stary 25-06-2006, 16:31   #28
Orshabaall
Zbanowany

Data dołączenia: 11 02 2006

Domyślny

Cytuj:
Skad informacja że aż 2 razy szybciej? Tak zabija kilkoma rzutami ale trolle. Tak rozwalająca się broń to masakra(pozdrowienia dla CipSoftu). Oczywiście palek jest do dupy bo trzeba się troche natrudzić przy skillowaniu Knightem będziesz skillował pół swojego Tibijskiego życia, Palkiem możesz doskillować 70 i można olać trening niektórzy kończą nawet na 50 dista.
no wlasnie jak sam zauwazyles najpierw trzeba doskillowac do tych 70 a to zajmie palkowi wiecej czasu niz knightowi skilowanie do 85 (piekielnie szybko rozwalajace sie bronie, brak potworow ktore wytrzymaja ponad 30 sekund)
Cytuj:
Ty sie czepiasz BackPacków Boltów a ja się czepiam BackPacków run na jedno wychodzi.
Jesli ktos nie jest glupi i nie nosi itemow co maja duzo arma magiem to nie ma problemow z capem i nie targa run po ziemi. Mi sie jeszcze nigdy nie zdarzylo zebym po ziemi runy targal.

I jeszcze glupota jest ze sork jest lepszy niz drut. Bo sork ma tylko tyle wiecej niz druid ze ma ue ktore jest czarem wykorzystywanem jeden raz w calym tibijskim zyciu (anni) oraz energy wave z ktorego nie oplaca sie expic, natomiast druid ma bardzo przydatny na huntach czar mass healing oraz czar heal friend dzieki ktoremu druid moze leczyc sie tak samo jak sork z exura vity z tym ze traci przy tym duzo mnie many i jest to duzo bardziej oplacalne. No i juz nawet nie wspominam o tym ze jak druid nie ma czasu siedziec przed kompem to moze zarabiac prawie 1k/h a sork 200-300 gp mniej.

PS. Mass Healing mozna tez ze swietnym skutkiem zastosowac na anni, nawet lepszym niz ue. (zakladajac ze mamy w ekipie 3 sorcow i druta)

Ostatnio edytowany przez Orshabaall - 25-06-2006 o 16:46.
Orshabaall jest offline   Odpowiedz z Cytatem