Cytuj:
Oryginalnie napisane przez vaviec
@mate...
1.To ze nie chcial grac ,to nie znaczy ,ze mozesz mu psuc postac. Chyba kazdy ma gorszy okres. Co nie?
2.Wszystkie wyzywiska? Bylo tylko jedno.
3.Cala Gildie Fighting-Dreamers?Kilku innych ludzi z Gdyni?(tak tak..np Baksiu)
Bazyliego?To dzialo sie rok temu. Wiec nie pamietam wszystkich nickow. Ale ejstem przekonany ,ze od kwietnia zdradziles jeszcze multum osob.
AAaa przypomnialem cos sobie.Po FD zmieniles gildie doslownie jak rekawiczki. Co tydzien byles w innej.(no moze,czasem co dwa)Najsmieszniejsze bylo to,ze chciales wrocic do FD.
4Stary ,to idz do okulisty^.-.
4.(lol...znowu. 49pkt z testu powiadasz?) Ciekawych masz kumpli. Jedni dupe liza tobie ,a innym to TY lizesz dupe.
5Ojjj,chyba sie pomyliles. To JA od samego poczatku nie bylem do ciebie przekonany. Co do lorda danioo i sorci dreedzi tez sie nie pomylilem.
6Taa! Nie ma to jak zwalac na nauczycielki. Podrecznikow w domu nie masz? Internet mamusia zabrala?
7."Naum sie liczyc"
@Metal
smiej sie smiej...
|
Vaviec powiem ci 1... jeszcze raz w mieszaj mnie w swoje sprawy z mateomensem a ciebie zajebie na rlu,mam nadzieje ze to dlaciebei zrozumiale,to co jest miedzy mna a mateo~ to nie twoja sprawa ...zobacze jeszcze 1 post napisany przez ciebie o mnie to nie recze za siebie