Ja gralem

I przeszedlem, of korz... Staralem sie byc bardziej ukierunkowany w strone pokojowych rozwiazan

Ale co tam beblac bede

Wg mnie gierka badzo fajna, zaawansowana(MULTUM questow, i to calkiem rozbudowanych)...Ale i tak jak dla mnie neico gorsza od BG... Cholera nie mam zielonego pojecia co ja tak kocham w BG, no bo jak patrzec na to realnie to P:T wszystko ma lepsze-system walki, engine itd itp... A ja i tak jak sie ktos mnie pyta jaki cRPG lubie najbardziej to automatycznie odpowiadam wiecie-co

Ale Torment tez fajny, bez dyskusji, zreszta wg jakiejstam gazety to Torment jest najlepszym RPGiem roku 1999(wtedy wyszedl) i chyba wszedzie gdzie czytalem to dostawal 9 albo i 10/10 i wyroznienie... Puffff sie rozpisalem

A co do samej gry-fajny jest patent ze zmienianiem klas w ciagu gry, UWIELBIAM dodawanie punktow do atrybutow przy awansie na lvl(a ladowanie w kondycje to sama przyjemnosc

, no...Co tu gadac... No i Morte-fajny NPC

Choc Jansen chyba lepszy

PS.Nie wiem czy wiecie, ale w BG2 dodatkowi sprzedawcy z Edycji Kolekcjonerskiej wsrood przedmiotow do sprzedania maja m. in. Zerthowe ostrze Dak'kona, AMulet Czuciowcow, Helm Vhailora, Pierscien Laskobojcy... Dla niekumatych-przedmioty z Tormenta

A wlasciwie nie stricte z Tormenta no bo tam w sumie nie mialy takich wlasciwosci

No ale wazny jest sam fakt

PS II. Jest 2 sprzedawcow, jeden ma przedmioty z PLanescape, drugi z Icewind Dale

PS III.Obojetnie jaki jest topic, to ja zawsze kurde wyskocze z tym BG...He he heee