Zobacz pojedynczy post
stary 25-06-2006, 20:16   #62
Nephar
Użytkownik Forum

Nephar's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2006

Domyślny

A co z Blue Robe? Na większośi filmów widze że palowie noszą właśnie Blue Robe P Legi BoHy i C Helmeta bo to są chyba najlżejsze z itemów. A co z moim wcześniejszym postem

@Orshabaaall
Nie wiem na jakim servie grasz ale ja w kopalniach na soldach nie mam większego problemu z lootbagami i z guardami podejzewam ze bedzie podobnie. No i najlepiej jest jakoś umiejętnie schować lootbaga pod jakimiś itemami które można wylootować z potowrów które się bije, ale też nie przykrywać 8 itemami bo to odrazu wygłada podejżanie. Ja zawsze wywalam loot z mobów do czysta i nie podejżewam żeby komuś chciało się przerzucać tysięcy itemów żeby znaleść lootbaga Tachanie lootbaga za sobą na expowisku jest bezsensu bo odrazu widać że to lootbag bo kto normalny tacha za sobą zwykłego baga A jeśli przeszkadzają ci nooby/newbie postaraj się go zblokować a na takim lvlu Guard ubije go w pare sek i jeszcze będziesz miał z niego kożyść a jak koleś zginie pare razy zrozumie że nie ma się co trudzić bo więcej traci niż może zyskać

EDIT: Zapomniałem dodać że osobiście odradzam oczywiście 2 pierwsze kopalnie bo tam jest zawsze tłum ludzi, najlepsze są te przy rzeczce bo szybko wychodzisz z lootem przerzucasz przez rzekę logujesz się na chara za rzęką(jeśli masz 2 chara )i wysyłasz zadowolony "pocztą terenową"

Ostatnio edytowany przez Nephar - 25-06-2006 o 20:18.
Nephar jest offline   Odpowiedz z Cytatem