Uzyje tego slowa do Legionisty i Finto jestescie matolami i zrytymi beretami... az tak ardzo was boli ze kogos stac na to zeby sobie kupil pacca i zdieki niemu cos osiagnol w tibi az tak was to boli ze ludzie ktorzy sa lepsi od was i akurat sa posiadaczami paccow to musza byc kozakami ? nie kozaczka dlatego ze maja pacca tylko dlatego ze sa lepsi od was i moga sobie na to pozwolic a gdyby was zaatakowal high lvl na faccu to co tez bysccie mowili AWWW CI HIGH LVLOWE FACCI prawda jest ukryta w tym ze ich stac na premmy acc a was nie i oni cos osiagneli w tibi a wy nie i to was tak naprawde boli ;]
@Finto
Zapamietaj to ze ty nei umeisz grac w ta gre to nie znaczy ze ten kto umie grac jest twoim wrogiem musisz sie z tym pogodzic innni imia grac w to ty neistety nie taka jest kolei rzeczy.Ciekawe czy bys tak samo mowil gdybys mial pacca... wiec najpierw troche pomysl pozneij znowu pomysl i pozniej zostaw to dla siebie -.-
@Down
OMG czy na tym forum postuj tylko gracze ktrozy sie pytaja do czego sluzy lopata ? (przyklad wiekszosci forumowiczy) i widac ze ty ejstes wiekszym noobem bo nawet nie wiesz pewnie do czego sluzy pacc i ze ktos jest chamem lub ma odmienny charakter lub styl gry to nie zalezy od tego czy ma pacca czy facca ci copoprostu umieja grac i chce dalej grac to kupuja sobie pacci a ty na takim 12 lvl zostaneisz zabity i juz krzyczysz pomocy pomocy cham mnie zabil pomocy rodacy pomuzcie zabic szweda z pacciem bo osobe posiadajace pacci to chamy wes czlowieku idz pobaw sie resorakami lub idz porobic babki w piaskownicy bo jest na takim etapie dojzalosci ~kid~
NO nie wiem czy noob by kupil pacca nie wiedziac w co gra lub jak sie w to gra i nabil by high lvl lub cos w tym rodzaju wiec jezeli nie wiesz co to znaczy okreslenie noob to nim nie wymahuj na lewo i na prawo bo sie jeszcze twoj char w gdzie bedize mial problemy i efekt bedize taki ze nei bedizesz gral i zrobisz nwoy temat "chamy, plis pomuzcie mi pokonac pacc chamow"
TE FORUM POWINNO BYC PODZIELONE NA NA @ CZESCI JEDNA TO GDIZE SIE WYPOWIADAJA OSOBE KTORE COS WIEDZA A DRUGA CZESC GDZIE SA MALO OBEZNANI GRACZE CZYLI PRZYSLOWIOWE NEWBIE DO KTORYCH SIE ZALICZA WIEKSZOSC Z TEGO TEMATU (NEISTETY)
|