Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dukos
ty jestes pusty i malo inteligentny bucu jeden... idz lepiej poexp bo co patrze na ten temat to masz zawsze taki sam lvl... taki wyszczekany a gowno co robi... piszcie sobie teraz co chcecie ja juz tu nie wchodze wiecej...
PS. jest takie przyslowie: NIGDY NIE KŁUĆ SIĘ Z GŁUPSZYM OD SIEBIE BO LUDZIE MOGĄ NIE ZAUWAŻYĆ RÓŻNICY POMIĘDZY TOBĄ A NIM... wiec bye
|
To, ze nie zmieniam lvl na tibia.pl, nie znaczy, ze nie expie. Pozatym co to ma do zeczy? Gram jak chce, i ile chce, a tak sie sklada, ze mam duzo wazniejsze sprawy niz granie w Tibie, i zrobilem sobie przerwe w graniu... Moze ta przerwa sie nie skonczy, niewiem. Ale tym, ze masz wiekszy lvl odemnie to nie musisz szpanowac. To tylko swiadczy o tym, ze jestes nalogowcem i poswiecasz sie caly dla tibi oraz, ze jest to twoja jedyna zaleta, bo nic innego chwalebnego nie posiadasz, tylko lvl. Wiec nie mow ze jestem malo inteligentny, bo to ty jedyne co masz to wysoki lvl.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bloodwin
Takie małe zdanko do dukosa. Chłopie ty tylko o tym swoim lvl gadasz jaki on przyzwoity. Nieco wcześniej zjechałeś gościa, że ma niski lvl i kazałeś mu poexpić. Widać, że nie masz argumentów nigdy w swojej wypowiedzi i tylko bronisz się lvl.
Zmień podpis na "Jestem nOOb".
Pozdro dla autorów.
Ps: Zaraz pewnie mi dukos dowali, że to ja jestem Noob bo mam 13 lvl. 
|
Dzieki, masz calkowita racje

Ale dukos taki madry byl i cos sie nie odzywa :> :>
Btw. widze, ze ludzie w tym temacie caly czas pisza bez glowy. Ciagle to samo. Bylo raz napisane ze to nie jest temat dla powaznych co odrazu widac po 1 poscie autora, to nieee! Oni musza napisac "skoncz tworzyc filmy" "ale nab omg!" "Schowaj siem!" etc. Zal mi was, naprawde

Ale znajac zycie i tego nie przeczytacie i nidlugo pojawi sie nastepny post typu "dno"
Pozdro for all