Zobacz pojedynczy post
stary 26-06-2006, 10:32   #36
Orshabaall
Zbanowany

Data dołączenia: 11 02 2006

Domyślny

Cytuj:
No tak knight bije mocniej .Ale atutem palka jest to ze moze bic z dystansu taki palek z kolo 75 skilem i 45lvl latwo moze pokonac GSa bez wiekszych stray a knight z takimi skilami i lvlem zejdzie mu duzo Uhow moj kolega jak byl na Gsu stracil 17 Uhow .
To knight se wlączy full def i bije z exori manasujac sie. Na skillach 75/75 i full def z exori nie zejdzie mu na gsa zaden uh, ewentualnie 1 jak bedzie mial pecha a ubije w mniej niz pol minuty. (chyba ze ktos ma z***aną reke i nie potrafi szybko pic manasow)
Cytuj:
Hity paladyna sa dobre lepsze od knighta
Nie.
Cytuj:
A wiec knight ma lepsza oborne a paladyn atak co w polaczeniu jest rowne.
A wiec knight ma lepszy atak i lepsza obrone ale palek atakuje z dystansu i nie bija go powtory co w polaczeniu jest rowne.
Cytuj:
buahah ty grales kiedys palem? ja na 30 lvl mam best hit 127 z boltów ( mam 70 dist a to slabiutki na tym lvl)
To jest dobry dist - nie kozacz.
Cytuj:
Zbierając wszystko moim skromnym zdaniem knight i palek pod względem hitów to podobne profesje.
"Prawie" podobne, ale nie podobne bo knight wali mocniej na takim samym skilu.
Cytuj:
pokazcie mi knighta ktory na 8 lvl ze skilem 23 hitnolby w summon monka za 30 to wam pogratuluje...
z wh by hitnal
Cytuj:
niby palek ma wiecej ataku bo arrow-30 bolt-60 p-bolt-120
***dolisz chlopie. Arrow ma 25 ataku, bolt ma 30 ataku a power bolt ma 50 ataku. To jest jedyna sluszna i sprawdzona wersja. Nie kozakuj, bo jakby bylo tak jak mowisz to z boltow palek by ciage walil za 200-250 a z power tak jak knight z ice rapiera a przeciez tak nie jest.
Cytuj:
ALE hity mu malo wzrastaja od jakiegos tam skilla bo (ja sobie tak tlumacze)
To zle se tlumaczysz bo hity od poczatku malo wrazastaja palkowi.
Cytuj:
kuszy nie naciagniesz mocniej i mozesz tylko trafiac coraz celniej az osiagniesz ograniczenia
Czyli powiedzmy zrobisz 75 dysta i dalej hit nie wrazasta nawet jakbys 200 mial? LOL
Cytuj:
arrow 20-25, bolt ~30, pbolt <60. Gdyby bylo wiecej walilby wiecej.
Arrow - 25
Bolt - 30
Power bolt - 50
Spear - 25
Small stone - 10
Snow ball - 0
Throwing star - 35
Throwing knife - 25
To jedyna sluszna wersja.

Ostatnio edytowany przez Orshabaall - 26-06-2006 o 10:39.
Orshabaall jest offline   Odpowiedz z Cytatem