O nie kolego. On nie robi błędów typu "fakestory". (sam się domyśl jak to powinno być pisane) Poza tym "długie i bezsensowne posty" to piszesz TY! Cytując posty długości na oko 0,5m i komentując poszczególne jego części. I dając 13516165722 cytatów na post. (wiem że aż tyle się nie zmieści, poszukaj w słowniku co to jest za rodzaj humoru) Niby czego nie może tu komentować? A TY możesz? Tekst o krowim placku był najgłupszą obelgą jaką słyszałem. Co do ustępowania downom: gdyby tak było na tym forum to podobni do ciebie (czyt. debilni spamerzy) by je opanowali. Go to hell!
BTW. Tekst "skąd wiesz że z kamieni wyszedł demon a nie orshabaal", to po prostu ręce opadają. Orshabaal nie jest niczym innym jak DEMONEM, tyle że silniejszym. Nie ma podziału na Demony i Orshabaale. Idź, kup sobie mózg, wróć, przeproś że kiedykolwiek ty zaglądałeś, s*******aj, nie wracaj.

Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę.
----(\_/)
<=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach!
--- (> <)
|