@Mex (post ze strony 140)
Po 1 - jak ktos kogos wyzywa bezpodstawnie to dla mnie jest gównem
po 2 - potrafie komus przyznac racje a nawet potrafie przyznac sie do bledu (zadziwiajace, nieprawdaz?)
po 3 - jakbym klapal dziobem to bym spamowal to forum jak ty i twoi koledzy. A ile ja tu zrobilem lacznie postow? 5? Jak widac zagladam tu raczej zadko o czym swiadczy predkosc w jakiej odpowiedzialem na twojego posta. A klapia dziobem ci ktorzy maja w tym temacie po 100 postow (bo nic innego im juz nie zostalo)
po 4 - jak chcesz zebym cos zrobil to daj mi lvl 100 sorcka to was pozamiatam na wojnie. Zreszta jak na moim sorcku przeprowadze pg to sam zobaczysz ze wcale nie trzeba miec bota zeby walke wygrac.
@Fea
no fakt, wyglada na to jakby Cors stracil do was sympatie i robil wam na zlosc. Ale czy mozna kogos obwiniac za mowienie prawdy? Fakt iz wyjawianie pewnych spraw moze wam nie byc na reke ale qrwa, co kogo obchodzi kto ma co na sumieniu....
@Nosso
Moze i co po niektorzy (i nie mow wszystcy bo ja nie uzywam Tibii Auto) uzywaja bota. Ale czy zapomniales juz jak powiedzieliscie Corsowi ktory dolaczyl do DoFu zeby fastem bota sciagal i lejecie Wanted?
|