Zobacz pojedynczy post
stary 28-07-2004, 19:57   #6
Zygfryd
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 07 2004
Lokacja: Gdzieś w Otchłani..

Stan: Niegrający
Domyślny

Ciesze sie ze nie jestem osamotniony
Gram w polska wersje, tez ta z nowej extra klasyki, jak juz ktos tu napisal Na te gre mialem chetke ee.. kilka lat Mam 1 komputer swiat gry i z tamtad mi sie spodobala, a mieszkam w nieduzym miescie i nigdzie nie bylo. A jak bylem kilka razy w Jeleniej gorze to nie mialem kasy zeby kupic (wtedy za 65). A teraz kupilem tez nie w moim miescie Wlasnie slyszalem ze ponoc krotka gra.. Nie gram za czesto to nie przejde odrazu Mam tez bg 1 z dodatkiem, a qmpel ma 2 z dodatkiem i z ta plytka kolekcjonerska Bardzo mnie ciekawi czego nie ma kontynuacji... Zaloze sie ze wiele osob by przypomnialo sobie dawny hit Polska wersja tej gry jest moim zdaniem najlepsza z jaka sie spotkalem, nie wiem, czy zauwazyliscie, ale nawet ciche glosy z ulicy sa przetlumaczone.. Fabula jest naprawde super, do tej pory jeszcze nie bylo takiej gry Ja narazie jestem z Morte'm i Dak'konem, jestem w Zakopanej wiosce Fajnie wyglada tez ten mlot z labiryntu gracza
Moze dzisiaj sobie jeszcze w to pogram
Zygfryd jest offline