Cytuj:
Oryginalnie napisane przez czuk85
"Dno"
To tylko na złość temu Panu nade mną.
|
Wow, rozzlosciles mnie na maxa :>. Nastepnym razem wymysl cos lepszego.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Antyhak
Autor tego filmu jest zfazowany, a tejże "fazy" nikt nie rozumie.
Ale nie rozumiem jednej rzeczy, a mianowicie napisałeś, iż
"Kluczem jest umiejętność śmiania się z samego siebie."
Siebie należy zaakceptować a nie się śmiać. Bo ludzi ktorych smieją się z byle powodu, albo z samego siebie nazywa się idiotami.
Wyraziłem tylko swój pogląd na ten temat, a film niczym nie zachwycił, widać, że jeszcze sporo lat przed Tobą...
Ktośtam napisał że ten film jest tak beznadziejny, że aż smieszny,a ja podsumuje to następująco
Ten film jest tak beznadziejny,że ciężko się go ogląda.
Jednak jest tego +, że ośmieliłeś się wstawić do na forum.
Pozdrawiam
|
Do niektórych ludzi naprawde nie dociera, ze to nie jest film dla drętwych, poważnych, pustaków (ludzi). Ci ludzie także nie rozumieją, że zostało to powiedziane juz ze 100 razy... To najbardziej mnie denerwuje na tym forum, jedna osoba cos powie, po niej nadchodzi 10 tych samych wiadomosci a ponich jeszcze 100.... i jaki to ma sens?
Cytuj:
film niczym nie zachwycił, widać, że jeszcze sporo lat przed Tobą...
|
o.O Ale ty juz jestes dorosly wow... Tak dla Twojej infromacji - młodzieńcze lata to najlepsze lata, a nie te pozniej, powaznej doroslosci a nawet starosci... Ale ty zapewne wolisz nude i powage... no coz, istnieja takie wyjatki.
Cytuj:
Ale nie rozumiem jednej rzeczy, a mianowicie napisałeś, iż
"Kluczem jest umiejętność śmiania się z samego siebie."
Siebie należy zaakceptować a nie się śmiać. Bo ludzi ktorych smieją się z byle powodu, albo z samego siebie nazywa się idiotami.
|
No widać, że tego nie rozumiesz, bo ludzi którzy sie z siebie smieją, maja dobry humor i nie obrażają się jak zrobią coś glupiego i ktos ich wysmieje tylko sie przylaczaja wcale nie nazywa sie idiotami. Ty zapewne tego nie rozumiesz, bo chyba wogole sie nie smiejesz? Na idiote to narazie wychodzisz ty, panie drętwy.
Co do kolesia up: Popieram w 100%
Pozdrawiam ~*~Mat~*~
PS. Ciekawe jakie wyzwiska mnie teraz dojda....