To ja Stonoga czyli Vialix, pisze z konta mojego qmpla. Wszystko co wiem o tym wilku to tylko to że orkowie składali do niego modły i był takim ''ofiarą-bogiem'' - później było że orcowie są nieinteligentni i że wykorzystują niezwykłego wilka jako boga. RB próbuje z tym ciałem i próbuje, każdy pacc był już przepytywany o to kilka razy, ale wyadje mi się że nie będzie: hi, wolf, yes bo to by było za proste i było powtarzane viele razy. Za pomocą różnych programów był sprawdzany też jego wygląd - jest taki sam. Nie unosi się na wodzie, nie da się go ugotować w pocie anie w ovenie, kładzenie 7 takich ciał an 7 grobów nic nie daje... to już sprawdzone. Jescze jedno: te ciało nigdy niezgnije.
PS: Na początku w to niewierzyłem ale gdy spotkałem się z opiniami kilku osób i każda mówiła że trzeba zagadać do NPC z pacc area z tym wilkiem żeby zdobyć klucz (zauważcie że Tom skupuje zwłoki!) do Tom albo gdzieś indziej się potwierdza. Ale teraz jedo pytanie: Jaki sensowny dialog tzreba nawiązać z NPC?
PS2: Doszedłem do wniosku że jednak nie da się zlurowac rata do NPC i moze się go nawet nie boi. Po prostu było tak (zapiski pewnego marynarza z maina, niewiem jak się nazywał ale moze znacie takiego NPC z tego że ma drzwi wychodzące na krzaki i wodę które nikt chyba nieotworzył, w 2 beczkach trzyma ryby i mówi coś o dziurawej łodzi): ''Amber boi się minotaurów, zielonych smoków i orków, tak orkowie długo ją więźili nauczyła się ich mowy, Loui wie coś bardzo ważnego, ale nikt mu niewierzy, on się boi, a pustelnik ukrywa swój strach przed szczurami'' wydawało mi się że hiacynth to pustelnik, wygnaniec którego nawet dosyć stara Lily nigdy niewidziała w mieście. Bo musicie zrozumieć że nie było tak: ''Hyacynth to wygnaniec'' ale Veroth o złej nieczystej duszy, wygnaniec bijący się z własnymi czynami i dumą musiał znaleść sobie pomocnika takiego jak on...'' no i myśle: Hiacynth, w tkaim razie jest pustelnikiem, wgnańcem itp i tak mozna w kółko. Przekonałem się że wszystko, ale wszystko jest ze sobą na rooko powiązane. Zwykły gracz wchodiz na orc tower i myśli: ''Dobry tu ejst exp że te orcowie...'' a rookstayer myśli: ''Tu była kiedyś więziona Amber, ciekawe czy ta wieża ma szczyt...''
Ale jak???
macha swoim fiutem do taktów partytury
|