Temat: Petycja
Zobacz pojedynczy post
stary 26-06-2006, 19:28   #84
styku
Użytkownik Forum

styku's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2005

Domyślny

Cytuj:
Tak dlugo az ty i wszyscy prezentuja cy twoj poglad przyznacie ze sport to sport a e-sport to e-sport ja swoja opinie wyrazilem na bodajze 2 stronie i dalej ja podtrzymuje. Najlepiej by bylo gdyby ktos zamknal temat bo to i tak niema sensu nic tylko sie kłocicie.
LOL!
Dyskusja bedzie trwala tak dlugo, az wszyscy w koncu zgodzicie sie ze mna, bo tylko ja moge miec racje! A jak!

Cytuj:
W cybernetyzowaniu wszystkiego, co dzieje się wokół. Jestem na nie, bo sport na Igrzyskach Olimpijskich w dalszym ciągu IMHO powinien mieć miejsce w świecie rzeczywistym, a nie otoczeniu wirtualnym.
W sumie to jedyny sensowny argument przeciw. Ale i tak nie wystarczajacy, ZA wciaz przewaza.

Cytuj:
@up
Jakoś nigdy nie widziałem szachów na Igrzyskach, albo przynajmniej nie w wersji komputerowej.
Ale to może być wina tego, że noszę okulary.
Czytanie ze zrozumieniem.
Cytuj:
A czy brak Szachów na olimpiadzie dyskfalifikuje je z miana sprtu? Szachiści mają własne turnieje, tam samo jest w przypadku e-gammingu (choć by WCG)
Wieszok podkreslil fakt, se szachy mimo ze sportem sa, na olimpiadzie/igrzyskach nie wystepuja. Ale to moze te Twoje okulary zmieniaja znaczenie slow.

Ostatnio edytowany przez styku - 26-06-2006 o 19:34.
styku jest offline   Odpowiedz z Cytatem