Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Drazharm
Phoelerius nic nie robi tylko siedzi w pz i przeglada fora z zamiarem pojechania komus i tym samym dowartosciowaniu sie jako, ze swojego noob knighta ma huntowanego. Zrobil go na runach i eq kupionych za rl kase. To jest dopiero waste. hahaha, zalosny frajer
|
Odezwal sie wielki tibijczyk, ktory potrafi tylko pisac glupoty na temat innych, przeczytales pare postow napisanych przez jakis tam noobow i teraz piszesz razem z nimi glupoty na moj temat... zalosny jestes.... jaka ta cala twoja gildia i ten wasz "price list".
Zrobcie sobie temat: "Phoelerius i jego przygody w Tibii i RL", i tam napiszecie all co wiecie o mnie? Oki? Jestem naprawde ciekawy co o mnie napiszecie, niektorzy twierdza nawet ze jestem hakerem. oO
A teraz badz tak uprzejmy i zamilcz, bo chcem poplakac w spokoju ze musze w PZ kampic...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piotrek~
@draz tam na dole
to jest raczej temat o Wurzelu, jak sama nazwa wskazuje, rozumiem twoje zazenowanie Phoe~ (nie wiem czy sluszne, nie wnikam) ale mozesz to napisac gdzie indziej
|
Wiesz, jak juz panowie z napisem "Tibia.pl support" pod nickiem, nie potrafia przeczytac o czym jest dany temat, to nie ma sie co dziwic ze 90% postow na tym forum to offtopice. Oby tak dalej.^^