Zobacz pojedynczy post
stary 26-06-2006, 23:06   #73
Phoelerius
Użytkownik Forum

Phoelerius's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Lubin

Imię: Phoelerius
Profesja: Elite Knight
Świat: Antica
Poziom: 134
Skille: 93/88
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Drazharm
Phoelerius nic nie robi tylko siedzi w pz i przeglada fora z zamiarem pojechania komus i tym samym dowartosciowaniu sie jako, ze swojego noob knighta ma huntowanego. Zrobil go na runach i eq kupionych za rl kase. To jest dopiero waste. hahaha, zalosny frajer
Odezwal sie wielki tibijczyk, ktory potrafi tylko pisac glupoty na temat innych, przeczytales pare postow napisanych przez jakis tam noobow i teraz piszesz razem z nimi glupoty na moj temat... zalosny jestes.... jaka ta cala twoja gildia i ten wasz "price list".
Zrobcie sobie temat: "Phoelerius i jego przygody w Tibii i RL", i tam napiszecie all co wiecie o mnie? Oki? Jestem naprawde ciekawy co o mnie napiszecie, niektorzy twierdza nawet ze jestem hakerem. oO
A teraz badz tak uprzejmy i zamilcz, bo chcem poplakac w spokoju ze musze w PZ kampic...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piotrek~
@draz tam na dole
to jest raczej temat o Wurzelu, jak sama nazwa wskazuje, rozumiem twoje zazenowanie Phoe~ (nie wiem czy sluszne, nie wnikam) ale mozesz to napisac gdzie indziej
Wiesz, jak juz panowie z napisem "Tibia.pl support" pod nickiem, nie potrafia przeczytac o czym jest dany temat, to nie ma sie co dziwic ze 90% postow na tym forum to offtopice. Oby tak dalej.^^

Ostatnio edytowany przez Phoelerius - 26-06-2006 o 23:10.
Phoelerius jest offline   Odpowiedz z Cytatem