Czekalem na to...i doczekalem sie...Wielki, wszechmocny Haj lewel Tirios!!1 przemówil..i znowu wyszedl na idiote :}}
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Osiaaa
Alez sprytny i inteligetny z ciebie obywatel. Bedziemy sie strzegli!!1111
|
sprytny moze nie...ale napewno inteligentniejszy od ciebie. po prostu chcial nas ostrzec. co w tym złego ?
Cytuj:
'wpycha do domku' sam pewnie wszedles :-) widac ze duzo czytasz o tibii btw. (:
|
dobra...to mnie roz*ebalo. Najbardziej smieszne ze wszystkich zachowan ludzkich jest próba ponizenia kogos i wyjscia przy tym na idiote. tobie sie to udalo. As far as i know <kopytko> Ludzi da sie wepchac do PZ-a (czy to domek,swiatynia czy depo). Gorzej z wypchaniem go...ale Tirios wie wszystko lepiej od was.
Cytuj:
Zal mi ludzi takich jak ty, wiec macie tutaj 'czar na ban przed domek' -Alana sio "Name
|
Zal to mi bylo ciebie jak prosiles ishera zeby ci pokazal jak sie expi na pohu bo bales sie gsów na ~80 lvlu. albo jak solowales DLa na ~75<?> Leczac sie na Deep greenie. Albo...albo...mozna tak wymieniac bez konca. anyway...pamietajcie...tirios jest najlepszym przykladem ze Lvl to nie wszystko...Nie sztuka jest lvlowanie na smokach i zawalanie RL. Tirios zawsze byl i bedzie dla mnie nOObem nawet jak bedzie mial 200 lvl.
acha...i nie próbuj zaczynac ze mna kłótni/ponizac mnie/wjezdzac na rl na publicznym forum, bo nie od tego to jest. jak chcesz pogadac wal na gg....znasz numer. kthxbye. Take care all harmonians. x)
acha...zdaje sobie sprawe ze zaraz za tiriosem ruszy murem cala harmonia...ale powiem wam ze tak naprawde gówno mozecie o nim wiedziec...bo jedyne co on robi w wolnych chwilach to zdobywa respekt lizac dupe. Acha i nie mysl sobie ze pokwapiłem sie zeby tu odpowiedziec tylko ze wzgledu ze cie nie lubie. po prostu nie moge zniesc jak jezdzisz na random nupków i myslisz ze jestes KEWL. osmieszyles sie i tyle. no more reply here.