Bardzo ładnie napisana odezwa....;p, no i nawet prawdziwa, gratulacje juz jestes gotów aby samodzielnie pisać poezje ;d
Ehh.. naskrobie sobie coś, nie mam pojęcia dlaczego mnie naszło, a i tak bede musial pisac to drugi raz, nie wiadomo dla kogo i nie wiadomo po co.
Wędrowcze (po napoju

), przyszedłeś, napisałeś, zobaczyłeś, wyszedles i nie wrociles. Trzeba przyznać, że bardzo ładny tekst napisales, wszelkie żale, smutki, oczekiwania, ale to i tak nic nie da, bo ktos znowu złapał Cie na falange... a nie to nie ta bajka, ale mniejsza o to, przeslanie bylo takie, iż to i tak nic nie da, bo każdy wie jakie tu panuje ajkiu.
Zaczynając omawianie problemu, nie mając nawet nadziei ze ktos to przeczyta zaczne moze od początku, dogłębnie przeanalizuje kazde zdanie Twojej odezwy wędrowcze, i odpowiem co o tym myśle. Po co? sam nie wiem, przeciez pisze ten tekst do bany idiotow z forum, ktorych iloraz intolagenu nie przekracza 50, chociaż sa tacy ktorych szanuje i lubie.
Tak więc, warto zastanowić sie, bądz uswiadomic sobie, że Tibia to niestety zbyt prosta gra, w ktora kazdy moze zagrac, KAŻDY!!

, wyjatkiem są 8 latkowie ktorzy nie potrafia zrobic sobie konta... to boli, ale czy ktos coś na to poradzi? Nie, a przynajmniej nie w najblizszym stuleciu.
Warto zastanowic sie, czy opłaca sie w to grać, uwazam ze tak, jeżeli robi sie to mądrze i z mądrymi ludzmi, jęzeli jestes kretyn to Twoja przyszlosc w Tibii moze byc albo bardzo dluga, albo bardzo krotka.
Przejdźmy do sprawy kultury osobistej tibijczykow, zajmujacych expowiska i wybijających Twoje potworki. Internet to potęga, władza i zabawa, najwidoczniej niektorzy jedynie tu doswiadczaja tego, wiec pozwalaja sobie na zbyt duzo, poniewaz działają bez zadnej odpowiedzialnosci, nikt ich potem nie znajdzie i nie zabije, czego bardzo żaluje. Tutaj także pragne przypomniec przykazanie, choć nie jestem wzorowym chrzescijaninem aby nie czynić drugiemu co Tobie nie miłe.
Ekhm...XYZ: All Poles should have IP ban....
Nic nazdwyczajnego, to codziennosc, spolecznosc Tibijska, ta normalna dzien w dzien wystawiana jest na ciezką probe, czasami nie majac szansy uniknac idioty, wyrzucic go ze swej scieżki ktora kroczy.
Tak tak... aby zmienić swiat nalezy zaczac od siebie, a ja widze ze to robisz i za to szacuneczek wędrowcze. Pozostaje tylko znalesc odpowiedni sposob, aby dotrzec do mozgow bezmozgich kretynow, czytajacych to teraz i zastanawiajacych sie o co chodzi, czy to nie banalne? jak do nich dotrzec skoro nie mają mozgu? moze kiedys znajdziemy sposob, ale watpie aby teraz dalo sie zrobic cokolwiek... cokolwiek co by zmienilo kulture Tibijska na lepsze i nauczyla gracza szacunku.
Omawiając list do CipSoftu... oni mają nas gdzieś - pisz setki, tysiące bądz miliony listow, a na nic sie to zda, tyle mam do powiedzenia drogi wędrowcze, mam nadzieje, ze Twoja dusza odetchneła, chociaz na te pare minut, bo warto pamietac, ze jest maly procent inteligentnych ludzi, ktorzy chcą zmienic cos na lepsze
To na tyle forumowiczu... nigdy więcej nie zobaczysz mojego posta tak dlugiego, nigdy wiecej, zapomnij!
Aha... i nie mysl ze poprawie bledy, nawet nie staraj sie wytykac mi tego palcami, jestem ponad to i nie poprawie!
EDIT: Christoph, nie jestem cyniczny, przeciez naskrobalem coś wkoncu