Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Bjoern Shu
Niechce na Ciebie najezdzac Dubh, ale kiedys ktos dobrze powiedzial
ze ludzie twego pokroju niechca mieszac sie w wojne, a kiedy sie ona skonczy i wygrany (Bound jak zawsze) zacznie huntowac/zabijac takie osoby jak ty... piszecie topici na forum czego zlego oni wam nie zrobili..
i tak zrobisz co zechcesz
Gl Hf
|
Rzecz w tym że ta wojna sie nie skończy (czytanie ze zrozumieniem), dlatego nie chce do niej dołączać. (czytanie ze zrozumieniem) Doskonale zdaje sobie z tego sprawe że jakby Boundzi opanowali server to miałbym przerąbane, ale NIE opanują (przynajmniej w bliskiej przyszlosci). Bo nie oszukujmy sie, są po prostu słabsi kadrowo, teraz jeszcze hack chullo. Bedą sie wlogowywać co jakis czas i gnębić expiących Swatów, i tak to sie bedzie toczylo przez wiele tygodni i nikt sie nie podda. A że nie mam bezposredniego powodu sie w to mieszac, to jak na razie nie mam zamiaru.
Czyli krótko mówiąc to i tak mam przerąbane (jak wszyscy którzy nie liża dupy ważnym panom 24 godz na dobe i nie mają pleców z RL). Pytanie: prędzej czy później i jak bardzo? (kiedy mówie "przerąbane" mam na mysli to ze nie bede mogl expić spokojnie)
PS. Powodzenia na bitwach wszystkim z forum
/Dubh
Neutral yet