Temat: Serwer Only Harmonia
Zobacz pojedynczy post
stary 27-06-2006, 00:49   #3537
Shadows
Zbanowany

Shadows's Avatar

Data dołączenia: 27 07 2005

Stan: Niegrający
Domyślny lmfao.

ahaha...dobra..powiedzialem ze nie odpisze juz nic tutaj....ale nie moge tego zostawic bez komentarza.
po pierwsze: spodziewalem sie mocniejszego ataku z twojej strony, ale pewnie zabraklo ci argumentów tak jak podczas naszej ostatniej rozmowy w której zbytnio nie zabłysneles inteligencja.
po drugie: udowodnij mi ze konto "Atimka" jest moje...czekam
po trzecie: Atakuj dalej/smiej sie z noobków na tym forum...i najwazniejsze EXPIJ NA DRAGONACH bo cie ktos przescignie w top 300..mam nadzieje ze nie bede zmuszony wiecej tu pisac.
po czwarte: Wepchnalbym cie do domku ale przeciez sie nie da :\\\
Prośba do osiaaa ? pogódz sie z tym ze pare osób na harmoni cie nie lubi,a wiekszosc nie zauwaza ze jedyny skill w którym jestes w Top 10 w tibi to "Asslickers". To temat do skrinów a nie do kłótni...zeby nie bylo znajde zaraz jakiegos skrinszota xD
Take care~
@EDIT: zapomnialem dodac...pogódz sie z tym ze sie osmieszyles piszac tego posta o pal-doni
@EDIT2: Prosba do modków. sprawdzcie moje ip. ahahah nie mozesz mi tego wmówic chlopcze. a tak poza tym jak mozesz powolywac sie na slowa tedunia ? przeciez ty go NIENAWIDZISZ! tak samo jak MDW ! pamietam jak raz powiedzialem na gc ze tedunio wymiótl robiac DHQ solo...odrazu poszly na mnie bluzgi w stylu "LOL szedol fan tedunia ! jaki noob" cos w tym stylu...ale cóz...widze ze skill w lizaniu dupy lekko podrósł od naszej ostatniej rozmowy i teraz pogodziles sie z cala harmonia...xD
@EDIT3:Leciu...xDD wiem ze starales sie mnie obronic...ale nie masz przed czym....naprawde sobie poradze >.<! anyway HAIL za dobre checi..

Ostatnio edytowany przez Shadows - 27-06-2006 o 01:09.
Shadows jest offline   Odpowiedz z Cytatem