Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sliver
tak tak mnie nic nie moze interesowac Ciebie za to interesuje wszystko i jest dobrze.. Nie chcialem sie niczego czepiac ani rozpoczynac zadnej tam wojny z Toba na slowa. Poprostu ciekawi mnie Twoja pozycja na tym swiecie bo wg mnie musi byc dosyc wysoka skoro znasz tak duzo szczegolow i faktow ... hmm moze wysoka to zle powiedziane inaczej mowiac.. jestes w centrum tych wydarzen przynajmniej wedlug mnie.. Zero zlosliwosci czysta ciekawosc.
moze poszukaj sobie w slowniczku definicje slowa "krytyka" bo nie wiem co moja wypowiedz miala z nia wspolnego -.- nie wiem czy Ty masz z tym jakis problem czy jak..
|
sorka jesli cos zle zrozumialem, po prostu juz pare razy rozni ludzie dyskryminowali to co pisze ze wzgledu na to ze nie znaja mojego nicka w grze, a mysle ze przecierz nie to jest najwazniejsze.
w pewnym sensie jestem w centrum wydarzen ale wiecej po prostu na swoj temat nie chce powiedziec. postarajcie sie czasem przyjac moje slowa moze nie jako bezzensowna krytyke, ale jako wytkniecie czegos co wymaga jakiejs zmiany/naprawy. naprawde staram sie wystrzegac postow ktorych jedynym celem jest tylko ciagle obwinianie innych.(co nie znaczy ze zawsze mi sie udaje

)
PS: rzeczywiscie niektorzy w dominion maja problemy z respektowaniem spawnow.