hmm co by tu napisać enelegentnego, w tibie zaczołem gra 2,5 roku temu a przestałem rok temu. Nie dlatego bo mi nooby przeszkadzały ale dlatego że gra po prostu mnie znudziła. Fakt w tibi narobiło się sporo pseudo graczy 2 lata temu nie było ich tak dużo ale jednak byli. wydaje mi sie ze najwięcej takich ludzi jest na nowych serwerach gdzie z jednej strony są szybko bijący lvl zawodowcy często przy pomocy jakiś botów oraz ich kumple którzy tak szybko lvl nie biją ale są pod ich ochroną, na nowych serwerach jest też sporo hamów którzy nie rozumieją podstawowoych zasad kultury no i oczywiście na nowych serwerach są normalni gracze którzy dostają zawsze po d... taka sytuacja była jest i będzie bo jak napisał ryba internet to potega anonimowości, to poczucie bezkarności i kompletny brak wyczucia klimatu gry powoduje że ludize zachowują sie tak a nie inaczej. Tego się nie da zmienić w żaden sposób, nie da się zbaować wszystkich tych co tak robią a nawet jeśli by się dało to zawsze znajdą się nowi gracze którzy postępować będą tak samo, przyroda nie znosi próżni [;