Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miszczu
Dubh wedlug mnei ta wojna moze sie skonczyc i to nwaet w ciagu najblizszego miesiaca ...przedwczoraj Swat zjechal Chullo DO 145 LVL...
a wczorajsza walka byla duzym sukcesem swatu...ubili prawie wszystkich z boundu co byli online ..tylko Hikahuza zdolal uciec.Ja na twoim miejscu bym doalczyl swat i pomogl im pozbyc sie tego problem raz na zawsze ale to tylko
moje zdane .Ale Bound moze calyczas wygrac jesli Universal Soldiers (uklon Do Mateomensa  ) dolacza do nich.Najlepiej by bylo gdyby jeszcze dobrze wykorzystal Swat nieobecnosc Apitova ktory po raz nie wiem ktory dostal bana... wedlug mnie to juz powinien miec Delete ale ja nic nie bede mowil
|
hehehe Universal Soldier niedolonczy do wojny ... tzn jak narazie nasz leader niepozwala pomagac niekomu w wojnie "jezeli chcesz walczyc to wyjdz z gildi" jego zdanie ... (zreszta mam takie same). ale nasz leader musi pogadac jeszcze z leaderem swatu i wtedy zobaczymy... mi sie cos zdaje ze mam juz hunta u swat wiec ..... jak narazie to jestem neutrual ... teraz bound nibedzie sie logowalo (

) bo api ma bana a bez neigo nic niezrobia
BTW nice scrn
Yours
Mate~