Zobacz pojedynczy post
stary 27-06-2006, 09:46   #95
RVB
Użytkownik forum

RVB's Avatar

Data dołączenia: 14 05 2006
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Pythera
Poziom: 56
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
RVB ma numer GG 9987188
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gravestone Fighter
Nie staram się go bronić. Poprostu razi mnie głupota postów jakie tu widze. Ty zapewne jesteś kolejnym wielkim patriotą, który oddałby "życie" w walce za Polske. Naprawde szlachetne. Po raz kolejny powtarzam, że tibia to tylko gra, a ja nie toleruje ludzi którzy biorą tą gre aż tak poważnie.

PS: Strasznie dużo tych buziek. Lubisz się wspierać obrazkami, zamiast wyłożyć "na stół" sensowną riposte.
Bez buziek .

Gdybym chcil wyłozyc "na stoł" pozadna riposte to musiałbym uzyc nieparlamentarnych słow wobec Ciebie. Tak sie składa ze jestem całkowicie neutralny w obliczu tej wojny i "zwisa" mi kto ja wygra byleby nikt mnie nie huntowal aczkolwiek obie strony maja duzo powodow by siebie nawzajem wyniszczac. Zgadzam sie z jednym ze Tibia to tylko gra i nic wiecej jak kolejna rozrywka w rozkladzie mojego dnia.

PS: Gra czy nie gra ale gdy ginie twoja postac na takim 40lvl++ to watpie zeby znalazla sie osoba ktorej przysparzalo to by wiele radosci, raczej troszke nerwow... -(niewliczam w to hakow/huntow/i konca gry)
RVB jest offline