Przepraszam Cię bardzo, ale co Ty chcesz taką petycją osiągnąć? Napiszesz do nich, że w Tibię gra za dużo idiotów. Ale co to ich obchodzi skoro oni na tych właśnie idiotach zbijają największą kasę. I teraz Cię zaskoczę, dla CipSoftu nie jest najważniejsze aby w Tibię grała wykształcona i inteligentna elita, dla nich najważniejsze są pieniądze. A wraz z mijającym czasem tych pieniędzy jest coraz więcej, więc CipSoft nic nie zmieni w Tibii, no chyba, że są skończonymi kretynami, a nimi nie są.
Śmieszy mnie jedynie, że wyzywacie od idiotów innych z powodów takich jak chociażby nieumiejętność pisania po polsku czy angielsku. Tymczasem w Waszych wypowiedziach również można znaleźć błędy. I co z tego, że się przyznajecie do tego, że robicie błędy i wiecie, że nie jesteście idealni? To tak samo jakbym napisał: "Wiem rze nie potrawie dobze pisac ale nie jestem idealny i sie staram byc leprzy. Polacy w tibi to cioty bo pisac w sfoim ojczystym jezyku nie potrafia!". To zamiast się przyznawać, że nie jesteście idealni to do cholery wrzućcie przynajmniej swój tekst do worda żeby Wam błędy sprawdził. Trzeba się upewnić na 100%, że się nie popełnia tych samych błędów co krytykowani, wtedy dopiero mamy prawo do krytyki.
Pewnie znacie takie przysłowie: "Widzisz drzazgę w oku brata swego, a belki w swoim nie dostrzegasz". Zacznijcie od siebie panowie, zacznijcie od siebie.

De las glorias deportivas que campean por España,
Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña.
Club castizo y generoso, todo nervio y corazón,
Veteranos y noveles, veteranos y noveles,
Miran siempre sus laureles con respeto y emoción.
¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid!
Ostatnio edytowany przez Raul - 27-06-2006 o 10:40.
|