Temat: Serwer Only Harmonia
Zobacz pojedynczy post
stary 27-06-2006, 11:12   #3552
Master Mela
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 07 2004

Stan: Aktywny gracz
Master Mela ma numer GG 7065427
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shadows
haha..znowu argumentów zabraklo ? wiedzialem ze nie bedziesz mial sie czego uczepic wiec wjedziesz na moja wioske....poza tym....wogóle co chwile zmieniasz temat...ja mówie o twojej nienawisci do tedunia a ty nagle mi odpowiadasz ze mam ci za zle ze wyprzedziles mojego qzyna ishera <lol3423> on zawsze bedzie lepszym graczem od ciebie..przynajmniej wie gdzie jest Mintwalin w thais i potrafi expic praktycznie wszedzie..a nie ogranicza sie do TOMB/Venore drag lair/Edron drag lair. Jest bardziej doswiadczony, starszy a przede wszystkim madrzejszy..bo kto pisal na gc o tym jak sobie przytrzasnal wacka sikajac ? albo ze go w rowie piecze? no napewno nie isher....Btw. Od kiedy lvl to skill ? :}}} CICHO MASTAH TIBI ZABRAL GLOS. nikt nie ma racji. tylko on. only can be smart.
Nadal nie udowodniles mi ze konto ATIMKA jest moje...oj...modki nie sprawdzily mojego ip? ;-(((
EDIT: odpieraj ataki a nie zmieniaj temat. nadal nie odpowiedziales nic soluwie.
a teraz nie spodziewaj sie odpowiedzi w ciagu 4-6h poniewaz korzystam z wakacji. dziwne nie?
Twierdzisz, ze zawsze ten kto ma wyzszy lvl jest bardziej doswiadczony, a ten co jest starszy madrzejszy? Jestes tego pewien?

Wiec sie zastanow czasem co piszesz...