Temat: Serwer Only Harmonia
Zobacz pojedynczy post
stary 27-06-2006, 12:13   #3553
Osiaaa
Zbanowany

Osiaaa's Avatar

Data dołączenia: 10 07 2005
Lokacja: Warszawa/Grochów

Stan: Niegrający
Imię: Tirios
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Wilki
Świat: Harmonia
Poziom: 131
Skille: 100/55
Poziom mag.: 22
Domyślny

Twój kumpel soluwa jest mi obojetny wiec szkoda czasu. Co do osob postronnych (ted) nie przecze ze nie jestem z nim w dobrych stosunkach, po prostu zacytowalem co powiedzial gdy stalem obok domu martuni; znów o argumentach- nudne. Moze teraz ja cos dodam. Lukas de'pall, jak myslisz kto cie shakowal? Oczywiscie przemądry Shadows-Beast. Jesli nie wierzysz, napisz w tibii powiem ci loot. Heh shadows 'brak argumentow' na moje rl zycie wjechal, wcale nie mam kolegow dlatego jestem online 1h dziennie. Pfpfpfpfpfpfpf
Btw. Jesli bawi cie wymyslanie cytatow czego to ja nie powiedzialem to wymyslaj dalej sam chetnie sie posmieje, 'przytrzasnal sobie wacka sikajac' i 'piecze go w rowie' sa to wlasnie takie cytaty, nawet przez mysl mi one nie przeszly.
Lv to skill? W sumie to moze nie ale gdy nacisniesz magiczne okienko 'skill' wyskakuja ci zarowno skille jak i m lvl oraz level.
btw. Nigdy nie twierdzilem, ze potrafie grac. Gram dla przyjemnosci i nie interesuje mnie to kto ma wiekszy lv, lub wasza opinia o tym, ze nie potrafie expic na pohu

Ostatnio edytowany przez Osiaaa - 27-06-2006 o 12:24.
Osiaaa jest offline   Odpowiedz z Cytatem