Zobacz pojedynczy post
stary 27-06-2006, 12:23   #33
Lord von Shadow
Użytkownik Forum

Lord von Shadow's Avatar

Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: daleko...

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Isara
Poziom: 45
Poziom mag.: 5
Lord von Shadow ma numer GG 5929955
Domyślny

@Gimlos
hoomik dobrze mówi jak ja chciałem sie dostać do technikum inforamtycznego to trzeba bylo mieć conajmniej 4.3 średnia w tym z histori, matmy, informatyki i polaka przynajmniej 4 a z gezaminu gimnazjalnego chyba 73 punkt~ a co do liceum u nas jest ono bardzo dobre moja kuzynka je skończyła i na liście na studia do wrocka była na jednym z pierwszych miejsc ^^ (bodajrze psychologia ale nie jestem pewien )

@Matek
to nie wiem co to za technikum u nas na jedno miejsce w technikum średnio jest od 3 do 8 osub (w zależności od kierunku) a nie słyszałem nigdy żeby kogoś do LO nie przyjeli

@Nekromanta
nie zgodze sie z Tobą ja jestem w technikum informatycznym i oprucz podstawowych przedmiotów zawodowych mam rozszerzony polski, chemie, biologie, matematyke (tak wiem dziwnie to brzmi) i historie znajdź mi inna taka klase która ma co dziennie w 1 klasie przynajmniej 7 godzin lekcji... mam wielu kumpli w LO i maja praktycznie te same książki co my jedyną różnicą jest to że my nie mamy w jednym roku wszystkich przedmiotów naraz (np w 1 klasie nie miałem geografi) ponieważ mamy jeszcze inne dodatkowe przedmioty

Tak podsumowując to wszystko wydaje mi sie że zależy to od poziomu nauczania w LO/Technikum w danym mieście u nas w Zgorzelcu technikum jest o wiele lepszym rozwiazaniem i ma naprawde wysoki poziom

Ostatnio edytowany przez Lord von Shadow - 27-06-2006 o 12:26.
Lord von Shadow jest offline   Odpowiedz z Cytatem