Temat: Apel
Zobacz pojedynczy post
stary 27-06-2006, 12:59   #20
Christoph
Użytkownik Forum

Christoph's Avatar

Data dołączenia: 01 09 2004
Lokacja: Kraków

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Śmieszy mnie jedynie, że wyzywacie od idiotów innych z powodów takich jak chociażby nieumiejętność pisania po polsku czy angielsku. Tymczasem w Waszych wypowiedziach również można znaleźć błędy. I co z tego, że się przyznajecie do tego, że robicie błędy i wiecie, że nie jesteście idealni? To tak samo jakbym napisał: "Wiem rze nie potrawie dobze pisac ale nie jestem idealny i sie staram byc leprzy. Polacy w tibi to cioty bo pisac w sfoim ojczystym jezyku nie potrafia!". To zamiast się przyznawać, że nie jesteście idealni to do cholery wrzućcie przynajmniej swój tekst do worda żeby Wam błędy sprawdził. Trzeba się upewnić na 100%, że się nie popełnia tych samych błędów co krytykowani, wtedy dopiero mamy prawo do krytyki.
Pewnie znacie takie przysłowie: "Widzisz drzazgę w oku brata swego, a belki w swoim nie dostrzegasz". Zacznijcie od siebie panowie, zacznijcie od siebie.
A mnie śmieszy jak ktoś sam sobie zaprzecza ;P
Najpierw piszesz, że co z tego, że staram się doskonalić, a następnie, że doskonalenie się to moja powinność ;P no curz

1.
Cytuj:
"Wiem rze nie potrawie dobze pisac ale nie jestem idealny i sie staram byc leprzy. Polacy w tibi to cioty bo pisac w sfoim ojczystym jezyku nie potrafia"
Yyy... ty nie czytałeś mojego tekstu ze zrozumieniem ? Może okularki... Albo przeczytaj jeszce raz... błędów w nadmiarze nie popełniam, a to co najważniejsze jest pogrubione... nie wyrywaj z kontekstu...

2. Czy ja użyłem jakichś ofensywnych słów, które wsadziłeś mi w usta w swojej wypowiedzi ?

3.
Cytuj:
Trzeba się upewnić na 100%, że się nie popełnia tych samych błędów co krytykowani,
Czuję się urażony... Ja nie popelniam bledow pokroju: ktury , rze, choc... :/

4.
Cytuj:
"Widzisz drzazgę w oku brata swego, a belki w swoim nie dostrzegasz". Zacznijcie od siebie panowie, zacznijcie od siebie.
Jak już mówiłem, zaprzeczas samemu sobie, a poza tym chyba się już w 1-szym poscie na ten temat wypowiadałem ?.

To tyle odnośnie Raula.

Wieszok, twój pomysł, aby zaprzęgnąć do współpracy inne fansajty jest dobry, trzeba zrobic podobne topiki u nich na forach, ale trzeba się poważnie zastanowić nad tekstem, bo przetłumaczeni i zmodyfikownie mojego może nie wystarczyć.
Christoph jest offline   Odpowiedz z Cytatem