Zobacz pojedynczy post
stary 27-06-2006, 13:17   #81
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Korzen_82
Ty masz poprostu wielkie szczeście że nie podałeś jeszcze nicka na forum. Cały czas kogoś krytykujesz że nikt nic nie robi, a sam pewnie jesteś noobkiem albo kimś pokroju neutral co jak krowa "dużo gada a mało mleka daje". Może jak masz takie plany co i jak poprostu sam sie weźmiesz do roboty a nie piszesz tutaj swoje cwaniackie posty, że wszystko wiesz najlepiej i wogóle. Co za śmieszny człowiek............

Czekam na Twoja kolejną bezmyślną odpowiedź MR. ZERO
skoro czekasz to jakze moglbym cie zawiesc?
fajnie sie czyta to co mi wytykasz biorac pod uwage ze przy twoim nicku tutaj widnieje postac z amery <lol>

nie wiem czy neutralni nic nie robia, i watpie zebys ty tez mial o tym jakiekolwiek pojecie. jakbys czytal forum galany, o ile znasz angielski, to bys np wiedzial ze ostanio i caigle irlo, thum thum i ktos tam jeszcze ma hunta od 2 neutralnych gildii. i jakos chlopaki sie nie cackaja, 2 z 3 huntowanych juz padlo mimo ze kampili w dp ile sie dalo i sa retired. tylko widzisz oni tracili swoj czas zeby ich szukac, ganiac, atakowac nawet jak byli 3 ekrany od dp. jakos nie widze takiej aktywnosci w tej wojnie

PS: krowy rycza a nie gadaja chociarz moze ty z nimi rozmawiasz

PS2: mamy na galanie kolejne levele 100:
Zimpixa second
Szakal edek
Grudging
Sir zemus

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.